INTIME

Σκληρή κριτική της Γεροβασίλη στα ΜΑΤ

Δριμεία κριτική σε άνδρες που απαρτίζουν διμοιρίες των ΜΑΤ άσκησε με δήλωσή της, η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη κυρίως για τις ενέργειές τους απέναντι σε διαδηλωτές κατά τις συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν σήμερα.

propoli

Συγκεκριμένα στη δήλωσή της η Όλγα Γεροβασίλη τόνισε: «Θεωρώ απαράδεκτες και πολιτικά επικίνδυνες τις σημερινές ενέργειες κάποιων ανδρών των ΜΑΤ, οι οποίοι χτύπησαν στα τυφλά συγκεντρωμένους διαδηλωτές με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου – λάμψης, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο τραυματισμένοι, ο βουλευτής του ΚΚΕ, Γιάννης Δελής, και η Θοδώρα Δριμάλα μέλος του ΔΣ της ΔΟΕ και στέλεχος του ΠΑΜΕ».

Και προσθέτει πως «αυτού του είδους οι αντιδημοκρατικές πρακτικές όσων επιμένουν να μη λαμβάνουν το μήνυμα των καιρών και νοσταλγούν άλλες, σκοτεινές, εποχές, δεν είναι ανεκτές».

Επίσης από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ανακοινώθηκε ότι για τους τραυματισμούς που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια της σημερινής πορείας στο κέντρο της Αθήνας, διατάχθηκε η διενέργεια κατεπείγουσας ΕΔΕ.

Loading