Σκουρλέτης: Εχουμε δημοσκοπήσεις που δείχνουν διαφορετική εικόνα

«Υπάρχει μια σαφής μεταστροφή του κόσμου υπέρ της κυβέρνησης» διαπιστώνει ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.

propoli

Όπως μάλιστα αναφέρει ο ίδιος, είναι «απολύτως εξηγήσιμη, καθώς η έξοδος από το τελευταίο πρόγραμμα συνδυάζεται με συγκεκριμένα μέτρα που βελτιώνουν τη ζωή μεγάλων τμημάτων της κοινωνίας».

Σε συνέντευξή του στην εφ. “Νέα Σελίδα”, που κυκλοφορεί αύριο Κυριακή, κάνει ακόμα λόγο για δημοσκοπήσεις που υπάρχουν στα χέρια των κομμάτων, χωρίς να δημοσιοποιούνται και οι οποίες «δίνουν μια διαφορετική εικόνα από αυτή που μας παρουσιάζουν τα ΜΜΕ».

Ερωτηθείς για την απόσυρση Μπουτάρη σε σχέση και με την πρόσκληση που του είχε απευθύνει ο πρωθυπουργός προκειμένου να ηγηθεί ενός δημοκρατικού μετώπου, απάντησε ότι (η απόσυρση) είναι ένα δεδομένο που πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να λάβει υπόψη του, ωστόσο «η βασική μας αντίληψη, να συμβάλουμε, δηλαδή, στη διαμόρφωση αυτοδιοικητικών σχημάτων συνεργασίας στη βάση συγκεκριμένων προγραμματικών κατευθύνσεων και προτάσεων, θα βρει έκφραση και σε άλλο πρόσωπο».

Ταυτόχρονα, ο κ. Σκουρλέτης, αναφέρει, σχετικά με ενδεχόμενη υποψηφιότητα για δήμαρχο Θεσσαλονίκης της κ. Νοτοπούλου, ότι «εάν και εφόσον κατατεθεί η πρόταση για την κυρία Νοτοπούλου, θα πρόκειται για μια ισχυρή και ελπιδοφόρα υποψηφιότητα».

Χαρακτήρισε «φήμες και μόνο φήμες» τα όσα ακούγονται για στήριξη εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ «μεγάλου ονόματος του αθλητισμού» για δήμαρχο Αθηναίων.

Loading