Σκουρλέτης: «Τώρα ανακάλυψε ο Λαζαρίδης ότι έχει συνειδησιακό πρόβλημα;»

Για τα νέα δεδομένα που προέκυψαν μετά την αποχώρηση του Γιώργου Λαζαρίδη από τους ΑΝΕΛ αλλά και την περίπτωση απώλειας της κυβερνητικής πλειοψηφίας, μίλησε σήμερα το πρωί ο Πάνος Σκουρλέτης.

propoli

Ο υπουργός Περιβάλλοντος ήταν προσκεκλημένος στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ και προκάλεσε αίσθηση με την τοποθέτησή του περί επιχειρηματικών συμφερόντων που θέλουν να βλάψουν την κυβέρνηση.

«Υπάρχουν επιχειρηματικά συμφέροντα που μοναδικό σκοπό έχουν να ρίξουν την κυβέρνηση, τέτοια περιστατικά δυστυχώς έχουμε μετά την μεταπολίτευση. Είναι μία πολιτική μου εκτίμηση τα όσα λέω».

Κληθείς να σχολιάσει εν συνεχεία την αποχώρηση του Γιώργου Λαζαρίδη από τους ΑΝΕΛ τόνισε: «Γιατί ξαφνικά ο Λαζαρίδης έκανε αυτή την τοποθέτηση και δεν την έκανε πριν μέρες, όπως ο Δημήτρης Καμμένος. Ανακάλυψε ξαφνικά ότι έχει συνειδησιακό πρόβλημα;».

«Δε θα χαθεί η κυβερνητική πλειοψηφία»

Πόσο πιθανή είναι η απώλεια της κυβερνητικής συνοχής και κατ’επέκταση και πλειοψηφίας; Σύμφωνα με τον κ. Σκουρλέτη και τα όσα δήλωσε μηδαμινή…

«Η κυβερνητική πλειοψηφία δε θα χαθεί. Εκτιμώ ότι δε θα υπάρξουν άλλες διαρροές, αλλά υπάρχουν και εφεδρείες. Αυτή η κυβέρνηση έγινε κάτω από ακραίες συνθήκες. Δε θα μπορούσε να σχηματιστεί άλλη κυβέρνηση. Βασίστηκε σε δύο δεδομένα: την έξοδο από το πρόγραμμα και την αντιμετώπιση της διαφθοράς. Ποτέ δεν κρύψαμε τις διαφορές μας, αλλά πάντα λέγαμε ότι αυτός δεν είναι λόγος για να τραυματίσει την κυβέρνηση.

 

 

Loading