Σπίρτζης: Δεν άκουσα τον Καμμένο να λέει για τον Σόρος

«Δεν έχω ακούσει εγώ τον Καμμένο να λέει τέτοια πράγματα», είπε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, απαντώντας στις καταγγελίες του Νίκου Κοτζιά, ότι ο υπουργός Άμυνας κατά την συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου της περασμένης Τρίτης, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι πληρώνεται από τον Τζορτζ Σόρος.

propoli

Μιλώντας στον Θέμα 104,6, ο Χρήστος Σπίρτζης, ανέφερε «δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα. Ο Νίκος Κοτζιάς είναι ένας πνευματικός άνθρωπος, τον αγαπάμε. Δεν θα με βάλετε σε αυτή τη διένεξη. Τον αγαπάω, τον σέβομαι. Δεν έχω ακούσει εγώ τον Καμμένο να λέει τέτοια πράγματα. Υπήρχε πολιτική διαφωνία και υπάρχει με τους ΑΝΕΛ σε σχέση με την ΠΓΔΜ. Εμείς είμαστε περήφανοι για τη συμφωνία».

Σε συνέντευξή του την Τρίτη ούτε λίγο ούτε πολύ, ο τέως υπουργός Εξωτερικών αποκάλυψε ότι στο υπουργικό, κατά τη διάρκεια του οποίου ήρθε σε σύγκρουση με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, και εν συνεχεία ουσιαστικά εξωθήθηκε σε παραίτηση, ο κ. Καμμένος είπε πως η κυβέρνηση πληρώνεται από τον Τζορτζ Σόρος!

Διαβάστε ακόμη: Η Κουντουρά για δήμαρχος Αθηναίων με τον ΣΥΡΙΖΑ!

Loading