Σπυράκη: «Εκλογές, πριν την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών»

Την πεποίθηση ότι μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα που ισχύουν μέχρι τώρα σε ότι αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών ανάμεσα σε Ελλάδα και πΓΔΜ, αρκεί να γίνουν εκλογές πριν από την επικύρωσή της, εξέφρασε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, μιλώντας στο ρ/σ «Ράδιο Θεσσαλονίκη».

propoli

«Θα πρέπει να γίνουν εκλογές πριν την επικύρωση, ώστε η επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ να έχει, τον διαπραγματευτικό χώρο να κινηθεί με το επιχείρημα ότι ο ελληνικός λαός με την ψήφο του, καταδίκασε την κυβέρνηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών» τόνισε χαρακτηριστικά η ευρωβουλευτής.

Επίσης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση για καφενειακή αντίληψη των πραγμάτων σε σημαντικά θέματα. «Τζάμπα μάγκας είναι εκείνος ο οποίος ενώ ξέρει ότι έχει την υπογραφή του σε ένα χαρτί που προβλέπει ότι την ημέρα που θα επικυρώσει τη συμφωνία, τα Σκόπια γίνονται μέλος του ΝΑΤΟ, αλλά το κρύβει από τους πολίτες στους οποίους απευθύνεται».

Σ’ ότι αφορά το θέμα των συντάξεων η Μ. Σπυράκη θύμισε ότι «η ΝΔ έχει πάγια πολιτική θέση στο θέμα, με την κατάθεση της τροπολογίας» ενώ παράλληλα κατηγόρησε τον πρωθυπουργό διότι όπως τόνισε «εμπαίζει την πιο αδύναμη ομάδα που είναι οι συνταξιούχοι».

Loading