Σπυράκη: «Η ΝΔ φέρνει σοβαρό και συγκροτημένο σχέδιο»

Για αλλαγή πολιτικής και κατ’ επέκταση και κυβέρνησης μίλησε η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. 

propoli

«Χρειάζεται αλλαγή πολιτικής, και για αλλαγή πολιτικής χρειάζεται αλλαγή κυβέρνησης, η ΝΔ είναι έτοιμη για εκλογές… χθες. Χρειαζόμαστε συνταγή κανονικότητας όπως στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, χρειάζεται να μην ποινικοποιούμε την επιχειρηματικότητα. Η ΝΔ δεν έχει καλάθι με δώρα αλλά ένα σοβαρό και συγκροτημένο σχέδιο».

«Άδικη η κατάσταση στις συντάξεις»

Ερωτηθείσα για την την απόφαση του ΣτΕ που κρίνει συνταγματικές τις περικοπές του νόμου Κατρούγκαλου κα Σπυράκη έκανε λόγο για άδικη και μη βιώσιμη κατάσταση.

«Είναι προφανώς άδικη και μη βιώσιμη η κατάσταση που διαμορφώνεται με τις συντάξεις. Δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν οι συνταξιούχοι, και αυτό αφορά όλη την οικογένεια, ο παππούς και η γιαγιά ενισχύουν όλη την οικογένεια. Δε λέμε στον παππού ότι αύριο το πρωί θα του δώσουμε 100 ευρώ, αλλά ότι θα βρούμε δουλειά στο εγγόνι με μέτρα όπως μείωση φορολογίας και με διαμόρφωση σταθερού περιβάλλοντος».

 

Loading