Σπυράκη: «Κανένα παιδί εκτός παιδικού σταθμού»

Την σαφή προτεραιότητα της Νέας Δημοκρατίας, ώστε να μην μείνει κανένα παιδί εκτός παιδικών σταθμών, εξέφρασε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Μαρία Σπυράκη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «αυτό θα γίνει πράξη αμέσως μετά τις εκλογές».

propoli

Όπως αναφέρει το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η πρόταση αφορά τη θέσπιση voucher που θα δίνει τη δυνατότητα στο 98% των οικογενειών να στείλει το παιδί του σε δημόσιο ή ιδιωτικό σταθμό, αφού το κράτος θα καλύπτει 180 ευρώ κάθε μήνα για δέκα μήνες.

Επίσης η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ τονίζει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «δεν θα πάει με κανένα «καλάθι» στη ΔΕΘ. Αντίθετα έχει ένα κοστολογημένο πρόγραμμα που θα δώσει ώθηση στην ανάπτυξη για να ξεκολλήσει από το ισχνό 2%».

Τέλος σχολιάζοντας την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην πρώτη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου, η Μ. Σπυράκη τόνισε ότι «όσα εξαγγέλλει ο πρωθυπουργός δεν έχουν καμία σημασία. Είναι ο πρωθυπουργός των φόρων και της ανασφάλειας που απέρχεται…».

Loading