Στα Χανιά ο Τσίπρας, «άνοιγμα» σε Αρναουτάκη

Από την Περιφέρεια Κρήτης και την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων ξεκίνησε την περιοδεία του στο νομό Χανίων ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

propoli

Κατά την εισήγησή του, ο κ. Τσίπρας επεσήμανε ότι με τη συγκεκριμένη επίσκεψη εγκαινιάζει σειρά περιοδειών ανά τη χώρα, οι οποίες θα ολοκληρωθούν μέσα στο φθινόπωρο και σκοπό έχουν τον έλεγχο υλοποίησης όσων από κοινού (κυβέρνηση-τοπικές αρχές) αποφασίστηκαν στα περιφερειακά αναπτυξιακά συνέδρια.

Αναφερόμενος δε, στα τοπικά ζητήματα και απευθυνόμενος στο δήμαρχο Χανίων, ο κ. Τσίπρας πρότεινε να συζητήσουν το θέμα της παραχώρησης του στρατοπέδου «Μαρκοπούλου»

Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν ο υπουργός Περιβάλλοντος-Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης, ο υπουργός και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός και Παύλος Πολάκης, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης και οι βουλευτές Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ. Τον κ. Τσίπρα υποδέχθηκε ο περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης.

Με τον τελευταίο ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να έχει εκτενή συζήτηση, ίσως και σε μία προσπάθεια προσέγγισής του ενόψει των επερχόμενων εκλογών.

Κάτι αντίστοιχο άλλωστε έγινε και με τον Γιάννη Μπουτάρη, ενώ όπως δήλωσε και ο Πάνος Σκουρλέτης ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αρνητικός και για την υποψηφιότητα του κ. Κατσιφάρα στη Δυτική Ελλάδα.

 

 

Loading