Στην Επιτροπή Δεοντολογίας ο Π. Πολάκης

Τις υποθέσεις του στο αρχείο ζητά να βάλουν τώρα τα μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής, ο Παύλος Πολάκης ο οποίος προσπαθεί πλέον να αποφύγει την παραπομπή στην τακτική δικαιοσύνη.  

Και αυτό διότι σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Επιτροπής, κατά τη σημερινή συνεδρίαση θα συζητηθούν δύο θέματα. Το πρώτο, αφορά την άρση της ασυλίας του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, για την πρώτη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του έπειτα από μήνυση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα, τον οποίο φέρεται να κατέγραψε παράνομα σε τηλεφωνική συνομιλία.

propoli

Συγκεκριμένα, ο Π. Πολάκης τηλεφώνησε στον Γ. Στουρνάρα λίγο πριν εξεταστεί η υπόθεση για ένα καταναλωτικό δάνειο που έλαβε από την Attica Bank και χωρίς να τον ενημερώσει κατέγραφε τη συνομιλία η οποία διέρρευσε στη συνέχεια σε εφημερίδα της χώρας.

O δεύτερος φάκελος από το ΚΕΕΛΠΝΟ

Ο δεύτερος φάκελος που «καίει» τον Πολάκη, σχηματίστηκε μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση του πρώην στελέχους του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πουλή.

Στο μεταξύ, ο πρώην υπουργός ήδη με δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ζητά να ενεργοποιηθεί το άρθρο 86 του Συντάγματος για τις ευθύνες υπουργών, ενώ κάλεσε τη ΝΔ να καταθέσει πρόταση σύστασης προανακριτικής επιτροπής για να διερευνηθεί μια δικογραφία για συκοφαντική δυσφήμιση

Loading