Στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής ο πρωθυπουργός

Στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο της. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έφθασε πριν από λίγο στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι όπου τον υποδέχθιηκε ο υπουργός …. Στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο της. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έφθασε πριν από λίγο στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι όπου τον υποδέχθιηκε ο υπουργός …. ροη

propoli

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έφθασε πριν από λίγο στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι όπου τον υποδέχθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Εκεί ο πρωθυπουργός θα ενημερωθεί για την εξέλιξη του φαινομένου και την πορεία των ενεργειών του κρατικού μηχανισμού και στην συνέχεια θα κάνει δηλώσεις.

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έφθασε πριν από λίγο στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι όπου τον υποδέχθιηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

ο πρωθυπουργός θα ενημερωθεί για την εξέλιξη του φαινομένου και την πορεία των ενεργειών του κρατικού μηχανισμού και στην συνέχεια θα κάνει δηλώσεις.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έφθασε πριν από λίγο στο Ενιαίο Κέντρο της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι όπου τον υποδέχθιηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Στο Ενιαίο Κέντρο ο πρωθυπουργός θα ενημερωθεί για την εξέλιξη του φαινομένου και την πορεία των ενεργειών του κρατικού μηχανισμού και στην συνέχεια θα κάνει δηλώσεις.

Loading