INTIME

ΣΥΡΙΖΑ: Χαμηλοί τόνοι και στάση αναμονής

Στάση αναμονής τηρούν στο ΣΥΡΙΖΑ, μετά τα exit polls που δείχνουν το κυβερνών κόμμα να γνωρίζει την ήττα από τη ΝΔ, με διαφορά έως και επτά μονάδων, στις ευρωκλογές.

propoli

Όπως μετέδωσε ο Γιάννης Συμεωνίδης στον Flash 99.4, εξάλλου, πηγές της Κουμουνδούρου αναφέρουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπέστη στρατηγική ήττα, καθώς έχει συγκρατήσει ένα σημαντικό ποσοστό, παρότι η ΝΔ είχε καλλιεργήσει ένα κλίμα συντριβής για το κυβερνών κόμμα.

Επίσης, επισημαίνουν πως θα υπάρξουν και διορθώσεις τις επόμενες ώρες, καθώς εκτιμούν πως θα υπάρχουν διαφοροποιήσεις μεταξύ αυτών που ψήφισαν τις πρωινές ώρες και εκείνων που ψήφισαν πιο αργά, το απόγευμα.

Στην Κουμουνδούρου, εξάλλου, είχαν την αίσθηση πως στο πρώτο κύμα των exit polls η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ήταν μεγάλη και πως στη συνέχεια άρχισε να «μαζεύεται».

Ως εκ τούτου, στο κυβερνών κόμμα τηρούν στάση αναμονής έως και τις 21:00, όταν αναμένονται τα πρώτα πιο ασφαλή συμπεράσματα.

“Όσοι περίμεναν ή είχαν προεξοφλήσει ότι το αποτέλεσμα των σημερινών ευρωεκλογών θα δρομολογήσει πολιτικές εξελίξεις, φαίνεται πως θα διαψευσθούν”, σημειώνουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

Loading