Σφοδρή αντιπαράθεση Βασιλειάδη – Καραμανλή στη Βουλή

Με αφορμή την τροπολογία που κατατέθηκε σήμερα από την πλευρά του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, σφοδρή αντιπαράθεση προκλήθηκε στη Βουλή, με την τομεάρχη αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Καραμανλή.

propoli

Όλα ξεκίνησαν, όταν το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευση πήρε το λόγο και επιτέθηκε στον υφυπουργό Αθλητισμού. «Ο κ. Βασιλειάδης, αφού ξόδεψε ανεπιτυχώς, ένα ολόκληρο καλοκαίρι ως διαμεσολαβητής για τα τηλεοπτικά δικαιώματα μεταξύ των άστεγων τηλεοπτικά ΠΑΕ και αφού απέτυχε στην προσπάθεια του για μείωση των ομάδων της Σούπερλιγκ, αρχές Αυγούστου θυμήθηκε να νομοθετήσει. Δεν νομοθετεί για τη βία στα γήπεδα, ως προς αυτή περιμένει ακόμα το πόρισμα της ΕΕ. Δεν νομοθετεί για να φέρει επιτέλους έναν ολοκληρωμένο αθλητικό νόμο. Αυτός μπορεί να περιμένει από τον Γενάρη του ’15. Ήρθε πάλι να περάσει τροπολογίες – φωτογραφικές» τόνισε χαρακτηριστικά η Αν. Καραμανλή.

Και πρόσθεσε: «Έφερε μια ακόμα τροπολογία που αποδομεί το νομοθετικό έργο του προκατόχου του κ. Κοντονή, καθώς τροποποιεί το νόμο που έφερε η δική του κυβέρνηση. Πρόκειται για τροπολογία κόντρα σε όσα με φανατισμό πρέσβευε ως ιδεολογία για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο ίδιος και το κόμμα του ο ΣΥΡΙΖΑ».

Από την πλευρά του, ο υφυπουργός Αθλητισμού κάλεσε την Νέα Δημοκρατία να πει τη λέξη «παράγκα». «Η ΝΔ δεν τολμάει ούτε να συλλαβίσει τη λέξη παράγκα. Γιατί συνοδοιπόροι και καθοδηγητές της είναι εκείνοι που διαχρονικά αντιδρούσαν σε κάθε προσπάθεια να τεθούν κανόνες» τόνισε αρχικά ο Γ. Βασιλειάδης και πρόσθεσε: «Σπάσαμε τον δεσμό μεταξύ ΕΠΟ και Διαιτησίας, όταν εκατοντάδες εκατομμύρια δίνονταν επί δεκαετίες στον ελληνικό αθλητισμό, αλλά σήμερα δεν έχουμε μια μεγάλη και σοβαρή υποδομή και ενώ όλες οι ομοσπονδίες είναι καταχρεωμένες και οι διοικήσεις τους στα όρια της ποινικής ευθύνης».

Loading