Επιμένει ο Πολάκης για τον Κυμπουρόπουλο

Για διαστρέβλωση των όσων έγραψε στην προσωπική του ιστοσελίδα, για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιο Κυμπουρόπουλο, έκανε λόγο από το περιστύλιο της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, αναφέροντας ότι έκανε πολιτική κριτική.

propoli

«Εγώ διατύπωσα μία πολιτική κριτική, σε μία δήλωση, η οποία, έλεγε κάποια πράγματα, από την στιγμή που, ορθώς κάνει ο κύριος Κυμπουρόπουλος και εκτίθεται στο πολιτικό πεδίο. Το ερώτημα είναι αυτό που διατύπωσα: Αυτά τα θετικά μέτρα άρσης των διακρίσεων, τα θεωρούν “χάρες” που θέλουν να καταργήσουν», ανέφερε ο κ. Πολάκης.

«Αυτό είναι το ερώτημα που προκύπτει»

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας σε ένα «σύγχρονο κοινωνικό κράτος το οποίο υπηρετούμε και χτίζουμε, οφείλει να θεσμοθετεί κοινωνικά μέτρα υπέρ των ατόμων με αναπηρία. Αυτό δημιουργεί την κοινωνία των ίσων ευκαιριών. Άρα, το ερώτημα που προκύπτει προς την ΝΔ και τον υποψήφιο ευρωβουλευτή κύριο Κυμπουρόπουλο, είναι, αν τα θετικά μέτρα, όπως είναι τα μόρια, τα επιδόματα, οι ειδικές διαδικασίες για την πρόσληψη και άλλες ανακουφιστικές διατάξεις, αν αυτά τα θεωρούν “χάρες” που θέλουν να τα καταργήσουν ή αν είναι η ουσία της κοινωνικής πολιτικής, που υπηρετεί ένα σύγχρονο κοινωνικό κράτος, που συμβάλει στην άρση των διακρίσεων».

Δείτε επίσης: Καλύπτει τον Π. Πολάκη ο Αλέξης Τσίπρας (vd)

Loading