Τζανακόπουλος: «Ακατανόητη η παραίτηση Κοτζιά»

Ως ακατανόητη χαρακτήρισε την απόφαση του Νίκου Κοτζιά να παραιτηθεί από τη θέση του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

propoli

Ο κ. Τζανακόπουλος μετά το… άδειασμα του κ. Κοτζιά μετά την περιβόητη δήλωσή του «όποιος δυσφορεί στην κυβέρνηση να κατέβει από το τρένο» έσπευσε να επαναλάβει ότι στόχος της κυβέρνησης παραμένει η υλοποίηση και επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

«Πρωτεργάτης είναι ο πρωθυπουργός, με την τεράστια συμβολή του Νίκου Κοτζιά. Η συμφωνία είναι ζωντανή και αποτελεί κεντρικό πολιτικό στόχο. Η παραίτηση του Κοτζιά είναι για μένα πλήρως ακατανόητη. Στο υπουργικό συμβούλιο υπήρχε μια συζήτηση που έθετε ως κεντρικό πολιτικό στόχο τη Συμφωνία των Πρεσπών. Με δεδομένο ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι προσηλωμένη στην συμφωνία των Πρεσπών δεν τέθηκε δίλημμα Κοτζιάς ή Καμμένος».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εν συνεχεία κάλεσε τον Νίκο Κοτζιά να κάνει γνωστούς τους λόγους της παραίτησής του, ενώ δεν άφησε καμία… σκιά για την ηθική του ακεραιότητα και τα όσα ακούστηκαν.

«Ο κ. Κοτζιάς πρέπει να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους παραιτήθηκε. Δεν υπάρχει ούτε υπήρξε ποτέ καμία σκιά και έχω την απόλυτη βεβαιότητα ότι δεν υφίσταται σκιά ως προς την ηθική ακεραιότητα του κ. Κοτζιά».

 

 

Loading