INTIME

Τηλεοπτική «σφαγή» Μ. Παπαδοπούλου και Αδ. Γεωργιάδη (vd)

Μόνο… σπαθιά δεν βγήκαν κατά την διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ, προσκεκλημένη της οποίας ήταν η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδόπουλου, η οποία υπεραμύνθηκε τα γραφόμενα του Πάνου Καμμένου σε χθεσινή ανάρτηση στο Twitter με αφορμή την ερώτηση βουλευτών της ΝΔ αναφορικά με την επίσκεψη του ΥΠΕΘΑ στο Μονακό.

propoli

Συγκεκριμένα, η Μ. Παπαδόπουλου τόνισε ότι το ταξίδι του Π. Καμμένου στο Μονακό ήταν μια «ιδιωτική επίσκεψη» και πρόσθεσε: «Μιλούν για προκλητική συμπεριφορά βουλευτές οι οποίοι φημίζονται για τα συχνά ταξίδια τους στη Μύκονο, ταξίδια όπως αυτό του κ. Άδωνι Γεωργιάδη σε κότερο με τον κ. Πρετεντέρη δημοσιογράφο».

Η αναφορά αυτή προκάλεσε την εκρηκτική τηλεφωνική παρέμβαση του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος τόνισε ότι «δεν βρισκόμουν σε κανένα κότερο του κ. Πρετεντέρη στη Μύκονο. Βρισκόμουν σε φουσκωτό. Ένα φουσκωτό το οποίο κοστίζει περίπου το 1/50 απ’ όσο το σκάφος του αρχηγού της. Όμως δεν είναι το ζήτημα εκεί. Εγώ δεν είμαι υπουργός Άμυνας της χώρας, ούτε βρέθηκα ως υπουργός στο φουσκωτό του κ. Πρετεντέρη.

Εγώ βρέθηκα στο φουσκωτό του κ. Πρετεντέρη, ως βουλευτής της αντιπολίτευσης. Ο κ. Καμμένος βρέθηκε στο Μονακό να ζει τη μεγάλη ζωή, ενώ είναι υπουργός Άμυνας της Ελλάδος και ενώ δύο Έλληνες στρατιωτικοί παραμένουν αιχμάλωτοι στην Τουρκία και το έκανε την ίδια στιγμή που ο κ. Τσίπρας διαπραγματεύεται να παραδώσει το ιερό όνομα της Μακεδονίας. Όταν λοιπόν τα κάνει όλα αυτά ο κ. Καμμένος νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνετε ότι είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμά μας να κάνουμε ερώτηση».

Και αναρωτήθηκε: «Δεν είναι χυδαιότητα η χθεσινή ανάρτηση του κ. Καμμένου;»

«Πήγε ταξίδι με εκπρόσωπο της τέταρτης εξουσίας» απάντησε η Μ. Παπαδόπουλου.

«Άμα σας πει κάποιος στο Twitter ότι κάνετε βίζιτα, θα σας αρέσει αυτό;» ήταν το ερώτημα του Αδ. Γεωργιάδη και πρόσθεσε: «Εκπροσωπείτε και υπερασπίζεστε αυτή τη χυδαιότητα; Ντροπή σας!».

«Κάποιο λόγο θα είχε για να τα γράψει αυτά. Δεν θα μας κάνετε εσείς υποδείξεις. Εσείς εκχυδαϊσατε, την πολιτική ζωή» απάντηση η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

«Εκπροσωπείτε τη χυδαιότητα του αρχηγού σας. Χαβούζα θα την κάνει ο Καμμένος την Ελλάδα;» ρώτησε εκτός εαυτού και πάλι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«Θα μας μιλήσει ο Άδωνις για χυδαιότητα; Όταν ωρύεστε δεν σας ακούμε» συνέχισε η Μ. Παπαδόπουλου και ζήτησε από τον Αδ. Γεωργιάδη να ηρεμήσει.

Δείτε το βίντεο:

Loading