INTIME

Τοσουνίδης: «Ο Μητσοτάκης ψάχνει εναγωνίως τρόπο για να ρίξει την κυβέρνηση»

Στη δήλωση Τζανακόπουλου ότι «θα έχουμε πλειοψηφία και χωρίς τους ΑΝΕΛ» αναφέρθηκε ο  εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ, Θεόδωρος Τοσουνίδης.

propoli

Μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6, ο Θεόδωρος Τοσουνίδης, είπε πως όταν δεν υπάρχει γεγονός, τότε δεν μπορεί κανείς να έχει ξεκάθαρη τοποθέτηση, σημειώνοντας ότι τη δεδομένη στιγμή οφείλουμε να εστιάσουμε στο «σπουδαίο κυβερνητικό έργο που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια».

«Το θέμα είναι, τι έχει παραχθεί εις όφελος του ελληνικού λαού μέχρι σήμερα, αυτό μετράει και αυτό πρέπει να μας απασχολεί» είπε.

Στην ερώτηση «Μπορεί να βρει ο ΣΥΡΙΖΑ εναλλακτική πλειοψηφία για να φύγουν οι ΑΝΕΛ», απάντησε: «Δεν πρέπει να βιαζόμαστε για να κάνουμε μια δίκη προθέσεων. Κακώς εμπλέκεται το όνομα της εξαιρετικής και επιτυχημένης υπουργού Τουρισμού, Ελενας Κουντουρά. Δεν έχει δώσει λαβή για τέτοιους σχολιασμούς. Το Μακεδονοκλάστες πήγαινε για μη εκλεγμένους βουλευτές. Τώρα, ο Παπαχριστόπουλος έχει εκφράσει ξεκάθαρα τη θέση του».

Την ίδια ώρα εξαπέλυσε επίθεση προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τονίζοντας πως η στάση του είναι υποκριτική, καθώς στο παρελθόν ήταν υπερ της σύνθετης ονομασίας.

Όπως είπε, «ο Μητσοτάκης ψάχνει εναγωνίως τρόπο για να ρίξει την κυβέρνηση».

 

Loading