INTIME

Τους φτύνει ο Καμμένος, αλλά κάνουν πως βρέχει!

Του Γιάννη Συμεωνίδη
Στο Μαξίμου παριστάνουν πως βρέχει λόγω της κακοκαιρίας “Ορέστης” και πως δεν τους φτύνει κατάμουτρα ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος εξακολουθεί να κάνει δηλώσεις κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

propoli

Σε αυτό το πλαίσιο, διευκρινίζουν πως η δήλωση Τσίπρα την περασμένη εβδομάδα πως δεν θα ανεχθεί διγλωσσία αφορούσε το εξωτερικό κι όχι το εσωτερικό!

Όπως κι αν έχει, πρωθυπουργός και υπουργός Άμυνας θα αποφασίσουν οριστικώς στις αρχές Μαρτίου για το μέλλον της κυβέρνησης, αφού τότε αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες στην ΠΓΔΜ.

Στο Μαξίμου, πάντως, δεν κρύβουν το φόβο τους μήπως ο Ζόραν Ζάεφ δεν εξαντλήσει το χρονικό περιθώριο που έχει, κυρώσει τη Συμφωνία νωρίτερα και στείλει την “καυτή πατάτα” στην Αθήνα τον Ιανουάριο.

Και στην Κουμουνδούρου, εξάλλου, αξιολογούν πως η επιμήκυνση της αβεβαιότητας μόνο χειροτερεύει τις προοπτικές επανεκλογής Τσίπρα.

Επιπτώσεις από τη συνεργασία Βελόπουλου- Κρανιδιώτη

Παραλλήλως, ανησυχούν και για τις διεργασίες στην πέραν της ΝΔ Δεξιά όπου η εκλογική συνεργασία Κυριάκου Βελόπουλου- Φαήλου Κρανιδιώτη πιέζει ακόμα περισσότερο τους ΑΝΕΛ και δημιουργεί υπόνοιες για περαιτέρω μετατόπιση του κ. Καμμένου προς τα άκρα προκειμένου να επιβιώσει πολιτικώς.

Την ίδια ώρα, κυβερνητικές πηγές διαρρέουν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκβιάζει τον Σταύρο Θεοδωράκη να μην υπερψηφίσει το Ποτάμι τη Συμφωνία των Πρεσπών αν θέλει ο επικεφαλής του να συνεργαστεί μετεκλογικώς με τη ΝΔ.

Loading