INTIME

Το προεκλογικό σποτ της Παπακώστα ξεπέρασε κάθε όριο γραφικότητας

«Thank you next, Είμαι η Καίτη που αγαπούσες, βάλτε ουισκάκι», είναι λίγες από τις ατάκες που πρωταγωνιστούν στο νέο προεκλογικό σποτάκι της Κατερίνας Παπακώστα, το οποίο ξεπερνάει κάθε όριο γραφικότητας.

propoli

Η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής και υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στο Νότια Τομέα της Β’ Αθηνών, δημιούργησε ένα προεκλογικό σποτ αφιερωμένο στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σε μία απέλπιδα προσπάθεια να… φέρει πιο κοντά τη νέα γενιά, χρησιμοποιώντας το hashtag «Thank you, next», όπου είναι εμπνευσμένο από τραγούδι της Ariana Grande, η Κατερίνα Παπακώστα στο βίντεο που δημοσίευσε στους λογαριασμούς της στα social media, τοποθέτησε ως πρωταγωνιστή την «Καίτη», η οποία αφηγείται την 15 ετών σχέση της με τον «Κυριάκο». Η «Καίτη» καλεί όποιον διαβάσει την επιστολή της να βάλει ουισκάκι και «στη διαπασών τη συνονόματη την Καιτούλα τη Γαρμπή» για να εξιστορήσει σε λίγες γραμμές μια σχέση 15 ετών. Το κείμενο καταλήγει λέγοντας «και κάπως έτσι, ο φίλος σας ο Κυριάκος έγινε ένας ακόμη καληνυχτάκιας!!!».

Δείτε το σποτάκι:

#Είμαι_η_Καίτη_που_αγαπούσες_vol_1

Δώστε μας την προσοχή σας για δύο λεπτά… #μαζισταΝΟΤΙΑ #MaziStaNotia

Gepostet von Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου am Mittwoch, 26. Juni 2019

Loading