«Υπάρχουν άνθρωποι στον ΣΥΡΙΖΑ που θεωρούν τον Κουφοντίνα νέο Καραϊσκάκη»

Στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και κυρίως στο θέμα που προέκυψε μεσοβδόμαδα και αφορά τις μεταγωγές των μελών της 17 Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνα και Χριστόδουλου Ξηρού στις φυλακές Βόλου και Χαλκίδας αντίστοιχα, αναφέρθηκε ο Κώστας Καραγκούνης. 

propoli

Ο βουλευτής της ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία μίλησε στη «Βραδυνή» και εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για αυτές τις αποφάσεις και όχι μόνο.

«Μην κοροϊδευόμαστε. Υπάρχουν άνθρωποι στο ΣΥΡΙΖΑ, όχι πολλοί η αλήθεια είναι, που πραγματικά θεωρούν τον Κουφοντίνα νέο Καραϊσκάκη.

Ο Αλέξης Τσίπρας με τις μεταγωγές αυτές «κλείνει το μάτι» σε ένα μέρος του ιστορικού εκλογικού του ακροατηρίου, καθώς επιχειρεί να ξαναπαίξει πολιτική πρέφα με αριστερά σημαδεμένα χαρτιά.»

«Οι συντάξεις χηρείας δεν φτάνουν για το ταχυφαγείο»

Κληθείς να σχολιάσει την οικονομική κατάσταση αλλά και τις προοπτικές που ανοίγονται, ο κ. Καραγκούνης ήταν ιδιαίτερα σκληρός απέναντι στην πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η Ελλάδα έχει χάσει το 25% του ΑΕΠ της. Οι συντάξεις της εποχής Κατρούγκαλου είναι της τάξεως των 300 ευρώ και οι συντάξεις χηρείας δεν φτάνουν ούτε για μερικές επισκέψεις σε ταχυφαγείο».

Τέλος, για τις προτεραιότητες της ΝΔ στη Δικαιοσύνη είπε ότι η επόμενη κυβέρνηση θα ολοκληρώσει το έργο της ηλεκτρονικής Δικαιοσύνης (e-justice).«Το έργο έπρεπε να είχε παραδοθεί ήδη από τον Οκτώβριο του 2015, αλλά η ανικανότητα της κυβέρνησης και σε αυτόν τον τομέα, έχει οδηγήσει την υλοποίησή του να παίρνει συνεχείς παρατάσεις».

 

Loading