Υπ. Εσωτερικών: Να διδαχτούμε από τα αίτια της κρίσης

Την ανάγκη «να διδαχθούμε από τα αίτια της κρίσης και να μπει τέλος στην πελατειακή λογική που είναι βαθιά άδικη για τους πολίτες και αναποτελεσματική για το κράτος», επισημαίνει το υπουργείο Εσωτερικών, ανταπαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ για θέμα με τον αριθμό των συμβασιούχων στο Δημόσιο.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ παραδέχεται ότι προεκλογικά αύξησε το όριο των προσλήψεων στο Δημόσιο, παίζοντας με τις ελπίδες και τις αγωνίες χιλιάδων πολιτών και των οικογένειών τους», τονίζει το υπουργείο, σχολιάζοντας την απάντηση της Κουμουνδούρου στα στοιχεία περί αύξησης του αριθμού των συμβασιούχων προεκλογικά κατά 9.000.

propoli

«Ο υπουργός Εσωτερικών, με σαφή τρόπο έχει δηλώσει ότι πρέπει η χώρα και το πολιτικό σύστημα να απαλλαγούν από τη λογική των μικροκομματικών σκοπιμοτήτων και των προεκλογικών προσλήψεων. Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη σέβεται τη νομιμότητα και κάνει πράξη τον προγραμματισμό των προσλήψεων με βάση τις ανάγκες της κοινωνίας και του κράτους και τις δημοσιονομικές δυνατότητες της χώρας», καταλήγει το υπουργείο Εσωτερικών στην ανακοίνωσή του.

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading