Χαρακόπουλος: «Εξευτελίζουν κάθε έννοια νομιμότητας»

«Οι συλλογικότητες του περιθωρίου εξακολουθούν αμέριμνες να χτυπούν ξένες πρεσβείες, εξευτελίζοντας κάθε έννοια νομιμότητας και αμαυρώνοντας διεθνώς την εικόνα του ελληνικού κράτους» τόνισε αρχικά σε δηλώσεις του ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, Μάξιμος Χαρακόπουλος, καταδικάζοντας την επίθεση του «Ρουβίκωνα» στην πρεσβεία του Καναδά τις πρώτες πρωινές ώρες.

propoli

«Την ίδια ώρα, η νέα δυαδική πολιτική ηγεσία του κατ’ επίφασιν υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ακόμη συσκέπτεται για το πώς θα αντιμετωπίσει τους «Ρουβίκωνες», ενώ ειδικά η κ. Παπακώστα, ακόμη ψάχνει τη διεύθυνση που θα στείλει το λογαριασμό για τις ζημιές. Στην ουσία όμως, πίσω από τους ψεύτικους λεονταρισμούς, ακολουθείται σταθερά η «στοργική» πολιτική προς τους κουκουλοφόρους βάνδαλους που εγκαινίασε ο κ. Τόσκας» προσθέτει ο κ. Χαρακόπουλος στις δηλώσεις του.

Για να καταλήξει στο συμπέρασμα πως «είναι βέβαιο ότι όσο παραμένει στην εξουσία η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ οι δράστες των επιθέσεων αυτών, θα συνεχίζουν ακάθεκτοι το «έργο» τους».

Loading