Χρηστίδης: «Κλούβες των ΜΑΤ δεν αφήνουν τον Τσίπρα να δει τα προβλήματα»

Έντονη κριτική στην κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα άσκησε ο Παύλος Χρηστίδης, κληθείς να σχολιάσει τα θέματα ασφαλείας που υπάρχουν στο κέντρο της Αθήνας -και όχι μόνο-.

propoli

«Να φταίει το ΠΑΣΟΚ για κάποια πράγματα, να φταίνε οι πολιτικοί, να φταίνε οι δημοσιογράφοι, όταν 14 σύλλογοι Αθηναίων έχουν στείλει επιστολή σε αυτή την κυβέρνηση στην οποία λένε ότι δεν πάει άλλο με αυτά τα οποία γίνονται στο κέντρο της Αθήνας. Είναι πολίτες οι οποίοι κάθε μέρα βλέπουν τα αυτοκίνητά τους να καίγονται, τις επιχειρήσεις τους να τις σπάνε και πολλά ακόμα να εξελίσσονται. Επομένως πρέπει να γίνει κάτι», δήλωσε σχετικά στον ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής και πρόσθεσε:

«Εμείς έχουμε καταθέσει μία συνολική πρόταση εδώ και ενάμιση χρόνο. Είναι μία πρωτοβουλία την οποία έχει πάρει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής και επιτέλους πρέπει ο κ Τσίπρας να βγει από τον κλειστό κύκλο που τον περιβάλλει. Έχει γύρω του πάρα πολλές κλούβες των ΜΑΤ, που δεν τον αφήνουν να δει ποια είναι τα προβλήματα από έξω. Και δυστυχώς οι κλούβες αυτές των ΜΑΤ είναι για να προστατεύουν πια μόνο τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ τα στελέχη τα οποία πάνε να μιλήσουν και όχι τους πολίτες οι οποίοι έχουν τα πραγματικά ζητήματα ασφάλειας».

Οι σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ – Μαδούρο

Ερωτηθείς για τις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ – Μαδούρο και το θέμα με αεροσκάφος από τη Βενεζουέλα, ο κ. Χρηστίδης απάντησε:

«Οι δημοσιογράφοι έχουν ρόλο να κάνουν ρεπορτάζ και να αναδεικνύουν θέματα. Τώρα το αν διαψεύδονται ή επιβεβαιώνονται από την πραγματικότητα μένει να φανεί. Το σημαντικό είναι ότι πρέπει να αφήνουν τους δημοσιογράφους να κάνουν τη δουλειά τους και τους πολιτικούς να κάνουν τη δικιά τους. Είμαι σίγουρος όμως, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ που είναι ακόμα κυβέρνηση – γιατί δεν έχει φύγει ούτε ένας από τον κρατικό μηχανισμό που διορίσθηκε από τον κ. Πάνο Καμμένο – όταν θα φύγουν από την κυβέρνηση σε λίγους μήνες από τώρα, αυτά τα οποία θα έρθουν στο φως της δημοσιότητας δεν θα έχουν προηγούμενο στη μεταπολίτευση».

Loading