Χρηστίδης: «Κυβέρνηση των μαγνητοφώνων»

Η κυβέρνηση θα μείνει στην ιστορία ως η κυβέρνηση των μαγνητοφώνων, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης, σχολιάζοντας τη διαρροή της συνομιλίας του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη με τον διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα.

propoli

«Προκαλώ τον κ. Πολάκη να βγάλει στη δημοσιότητα όχι μόνο τις συζητήσεις τις οποίες έχει κάνει με τον κ. Στουρνάρα, αλλά και τις συζητήσεις που έχει κάνει με όλους τους υπόλοιπους. Και το ίδιο και για όλους τους υπόλοιπους υπουργούς που έχουν καταγράψει συνομιλίες» δήλωσε ο κ. Χρηστίδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Όπως σημείωσε, «το μόνο πράγμα που θα μείνει στην ιστορία είναι οι καταγραφές του κ. Βαρουφάκη, οι καταγραφές του κ. Πολάκη, οι απειλές που εκτοξεύουν στην συνέχεια και τις παρακολουθούμε να εξελίσσονται ανάμεσα στον κ. Καμμένο και τον κ. Κοτζιά».

Για την κόντρα Καμμένου – Κοτζιά

Αναφερόμενος στην κόντρα του πρώην ΥΠΕΞ με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ διερωτήθηκε «σε ποιο συρτάρι έχει ξεχάσει ο κ. Τσίπρας την επιστολή παραίτησης του κ. Κοτζιά γι’ αυτά τα οποία έλεγε για τον κ. Καμμένο και τον κ. Σόρος και τι χρειάζεται για να ξεκλειδώσει εκείνο το συρτάρι και να τα βγάλει στη δημοσιότητα;».

Κληθείς να σχολιάσει την ένταξη στην κυβέρνηση πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ ο κ. Χρηστίδης ανέφερε: «Στέλνουμε την αλληλεγγύη και την συντροφικότητά στα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ που βλέπουν αυτούς που τους έβριζαν να υπουργοποιούνται από τον κ. Τσίπρα».

Σημείωσε παράλληλα πως «στα υπόγεια του Μαξίμου έχει στηθεί μια προσπάθεια προβοκάτσιας και προπαγάνδας» και εκτίμησε πως «δεν ενδιαφέρει τον κ. Τσίπρα η Ν.Δ., αλλά «η Φώφη Γεννηματά και το Κίνημα Αλλαγής». Υπογράμμισε τέλος ότι «η πραγματική Κεντροαριστερά είναι το Κίνημα Αλλαγής και όχι αυτό το συνονθύλευμα που έχει διαμορφωθεί».

Loading