Χρηστίδης: Όσα είπε ο κ. Μπαλάφας δείχνουν την αλαζονεία του ΣΥΡΙΖΑ

«Όσα είπε ο κ. Μπαλάφας δείχνουν την αλαζονεία και τη νοοτροπία του ΣΥΡΙΖΑ. Την έχουμε δει σε πολλές και διαφορετικές εκφάνσεις, των βουλευτών και των υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ ο Εκπροσώπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης.

propoli

«Θα στηρίξουμε μόνο την κατάργηση της μείωσης του αφορολογήτου»

«Αυτό μαζί με τις πολιτικές επιλογές που ακολούθησαν τα τελευταία 4 χρόνια τον οδήγησε στην ήττα και θα τον οδηγήσει ακόμα πιο κάτω στις εθνικές εκλογές. Ακόμα και τώρα, την τελευταία στιγμή, χρησιμοποιούνται τροπολογίες για να διορίσουν ημετέρους, κάτι που είναι απαράδεκτο. Εμείς θα στηρίξουμε μόνο την κατάργηση της μείωσης του αφορολογήτου, θα τη στηρίξουμε γιατί είναι δική μας πρόταση και την έχουμε καταθέσει ήδη από το Φλεβάρη του 2019″ πρόσθεσε ο κ. Χρηστίδης.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να εκφράσει τίποτα το προοδευτικό”

“Ο ΣΥΡΙΖΑ με τις πολιτικές, τη νοοτροπία και την αντίληψη του έχει οδηγηθεί στην απαξίωση. Δεν μπορεί σήμερα να εκφράσει τίποτα το προοδευτικό, το κεντροαριστερό, το σοσιαλδημοκρατικό. Για όλους αυτούς τους λόγους ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κάνει αντιπολίτευση στη Νέα Δημοκρατία” επσήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής.

 

Loading