Χυδαία επίθεση Ερντογάν στην Ελλάδα (vd)

Στους οίκους αξιολόγησης που υποβάθμισαν την τουρκική οικονομία ήθελε να επιτεθεί ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην Ελλάδα επιτέθηκε και μάλιστα με χυδαίο τρόπο όπως το έχει ξανακάνει στο παρελθόν.

propoli

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Τουρκίας χαρακτήρισε την Ελλάδα μια «τελειωμένη» οικονομικά χώρα, η οποία αναστήθηκε από τις αναβαθμίσεις των οίκων.

«Αφήστε τους αυτούς. Μην τους δίνετε σημασία, είναι ακροβάτες. Αυτοί έναν γείτονα που «τελείωσε» και χρεοκόπησε τον αναβάθμισαν τέσσερις βαθμίδες. Αυτοί λαμβάνουν νέα χρέη και ζουν με αυτά» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν αναφερόμενος κατά κύριο λόγο στους οίκους αξιολόγησης, αλλά δεν έμεινε εκεί.

“Δεν έχουν να πληρώσουν τους δημοσίους υπαλλήλους”

Πρόσθεσε επίσης: «Συγνώμη δηλαδή, αλλά δεν μπορούν να πληρώσουν τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων. Πως γίνεται αυτή η αναβάθμιση; Στην Ελλάδα αναφέρομαι» επεσήμανε, για την περίπτωση που κάποιος δεν είχε καταλάβει ποια χώρα εννοούσε ακριβώς.

Και κατέληξε λέγοντας ότι οι οίκοι «προσπάθησαν να μας πνίξουν σε μικρά κύματα. Είμαστε όμως όλοι μαζί στα ασφαλή λιμάνια της χώρας μας».

Loading