ΙΝΤΙΜΕ

Ψινάκης: «Η αλήθεια θα φανεί πολύ σύντομα» (vd)

«Η αλήθεια θα λάμψει πάρα πολύ σύντομα», απάντησε ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκης στο γιατί δεν παραιτείται από τη θέση, όπως ζητεί το Δημοτικό Συμβούλιο.

propoli

Μιλώντας στο Star, o κ. Ψινάκης είπε ακόμη ότι «ο πόνος αυτή τη στιγμή είναι πολύ μεγάλος» και πρόθσε ότι «οι συνέπειες της καταστροφής που έχουν συντελεστεί στον τόπο μας είναι ανυπολόγιστες. Δεν θα προσθέσω τίποτε παραπάνω από αυτά που έβγαλα στην ανακοίνωσή μου».

Δείτε το βίντεο:

Υπενθυμίζεται ότι ολόκληρη η προηγούμενη δήλωση του κ. Ψινάκη, έλεγε χαρακτηριστικά, «δεν θα ακολουθήσω αυτόν τον αδιέξοδο και καταστροφικό δρόμο. Δεν θα νομιμοποιήσω με την παρουσία μου μια μεθοδευμένη αντισυνταγματική διαδικασία που δεν προβλέπεται από κανένα νόμο, καμία διάταξη και δεν έχει κανένα νομικό προηγούμενο. Έχει μόνο ένα στόχο: Τη διαπόμπευση και την ανθρωποφαγία. Μία από τις πρώτες απώλειες του πολέμου είναι η αλήθεια. Είναι το λιγότερο θλιβερό αυτές τις τόσο κρίσιμες ώρες να εμφανίζονται κάποιοι, μεταξύ των οποίων καιροσκόποι, υπόδικοι και κατάδικοι με μικροπολιτικά και άλλα κίνητρα.

Εκμεταλλευόμενοι το χάος, την οδύνη και τη δίκαη οργή των πληγέντων, επιδιώκουν διασπείροντας ψευδείς ειδήσεις, να βάλουν και άλλου είδους «φωτιές» στον Μαραθώνα, που μπορεί να αποδειχθούν καταστροφικές. Την ώρα της μάχης, επέλεξαν την οδό της φυγής και μαζί της τη συμμαχία με τον χωρίς όρια λαϊκισμό.

Είναι γνωστό σε όλους ότι ως Δήμαρχος Μαραθώνος ουδέποτε υπολόγισα το πολιτικό κόστος, κάτι που αντικατοπτρίζεται στον αριθμό των μελών της Δημοτικής μου παράταξης»

Loading