INTIME

ΣΥΡΙΖΑ: Γιατί κατηγορούν τον Μηταράκη

Για ρεσιτάλ υποκρισίας κι εξαπάτησης της κοινής γνώμης κατηγορούν τον υφυπουργό Εργασίας, Νότη Μηταράκη, πηγές του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή όσα δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού- Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων Πρακτορείο 104,9.

«Ο κ. Μηταράκης επιμένει να προσβάλλει την κοινή λογική.

propoli

Ενώ γνωρίζει ότι η μείωση της προσωπικής διαφοράς στις συντάξεις δεν εφαρμόστηκε ποτέ και την ακύρωσε από το 2018 η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ενώ γνωρίζει ότι όλες οι καταβαλλόμενες συντάξεις όχι μόνο προστατεύθηκαν, αλλά από 1/1/2019 πάνω από 600.000 χαμηλοσυνταξιούχοι είδαν αυξήσεις που θα συνεχιστούν σε βάθος πενταετίας.

Παρόλα αυτά, σε ένα ρεσιτάλ υποκρισίας κι εξαπάτησης της κοινής γνώμης, ο κ. Μηταράκης δηλώνει ότι η προσωπική διαφορά είναι «ο λογαριασμός της περιόδου ΣΥΡΙΖΑ» και «δεν κινδυνεύει με κυβέρνηση ΝΔ».

«Η ΝΔ εγγυάται μόνο την απαξίωση»

Οι ίδιες πηγές τονίζουν πως η ΝΔ, που μείωσε αλλεπάλληλες φορές τις συντάξεις και παρέδωσε έλλειμμα 1,1 δισ. ευρώ στο ασφαλιστικό, μπορεί να εγγυηθεί μόνο την επιστροφή της κοινωνικής ασφάλισης στα ελλείμματα και την απαξίωση και δυστυχώς αυτή την πορεία την έχει ήδη ξεκινήσει.

Γ.Σ.

 

Loading