Νικόλαος Σκουλίδης: Θα συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Μαρίας Μανούκα «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού Ευόσμου»

«Το πρόγραμμα της κ. Μαρίας Μανούκα με εκφράζει απόλυτα. Όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε στον δήμο Ελ. Κορδελιού Ευόσμου την εικόνα που του αξίζει», αναφέρει ο κ. Σκουλίδης.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Νικόλαου Σκουλίδη:

«Ονομάζομαι Σκουλίδης Νικόλαος, γεννήθηκα το 1969 και είμαι γέννημα θρέμμα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου και συγκεκριμένα του παλιού Κουκλουτζά. Οι γονείς μου κατοικούν στον Εύοσμο από τη δεκαετία του 1960.

Είμαι ένας άνθρωπος δραστήριος, εργατικός, και ιδιαιτερα κοινωνικός. Μου αρέσει να προσφέρω στο συνάνθρωπό μου και στον τόπο μου. Εργάζομαι για πολλά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα, ενώ τα τελευταία 30 χρόνια είμαι υπάλληλος σε μια μεγάλη εξαγωγική εταιρία. Παράλληλα, εδώ και 22 χρόνια εργάζομαι για μια γερμανική εταιρία δικτυακού μάρκετινγκ.

Αγωνίστηκα για 20 χρόνια στην ομάδα του Ευόσμου «Δόξα Ελπίδος» το σημερινό ΔΕΚΑ, και για έξι χρόνια εργάστηκα ως δημοσιογράφος καλύπτοντας θέματα αθλητικού ρεπορτάζ.

Σήμερα ανακοινώνω με μεγάλη χαρά και με υψηλή αίσθηση της ευθύνης ότι θα συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της κ. Μαρίας Μανούκα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου».

Παρά το γεγονός ότι ο δήμος μας είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της βόρειας Ελλάδας, θεωρώ ότι είναι πολύ αδικημένος. Το πρόγραμμα της κ. Μαρίας Μανούκα με εκφράζει απόλυτα, καθώς πιστεύω ότι είναι αυτό που θα φέρει την Ανάπτυξη στην περιοχή μας. Όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε στον δήμο Ελ. Κορδελιού Ευόσμου την εικόνα που του αξίζει!

Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κ. Μαρία Μανούκα για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και σε όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης προσπάθειας.

Με σεβασμό και εκτίμηση,

Νικόλαος Σκουλίδης»

Δείτε επίσης: Μαρία Μανούκα: «Ερχόμαστε να προσφέρουμε στους συνδημότες μας τις καλύτερες ημέρες που αξίζουν»