Ά. Γεωργιάδης κατά Στ. Κασσελάκη: «Μην μου μιλάει από το Παρίσι τώρα, έχω φτύσει το γάλα της μάνας μου στη δουλειά»»

Στην ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με την υποτιθέμενη συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Πακιστάν για την άφιξη 500.000 Πακιστανών εργαζομένων, ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης, αντέδρασε δηλώνοντας ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παραπληροφορήθηκε.

Μιλώντας στο κανάλι Action24 για το ζήτημα που προέκυψε στο μεταναστευτικό με την τροπολογία του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε και στον Στέφανο Κασσελάκη και στην ανάρτηση που έκανε στο Facebook ότι «μέχρι και ένα εκκρεμές είναι πιο αξιόπιστο» από τον υπουργό Εργασίας.

propoli

«Ο κ. Κασσελάκης αναφέρθηκε σε ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας του Πακιστάν», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης και διάβασε την ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας του Πακιστάν. «Σε τι απαντάει ο κ. Κασσελάκης ακριβώς; Αφού ο κ. υπουργός Επικρατείας του Πακιστάν ανέφερε ότι ήταν λάθος, ας το κοιτάξει με το επιτελείο του», πρόσθεσε γελώντας ο Έλληνας υπουργός Εργασίας.

«Ο κ. Κασσελάκης έκανε μια δήλωση σχετικά με την ανάρτηση του υπουργού Εργασίας του Πακιστάν, την οποία ο Πακιστανός Επικρατείας την ακύρωσε. Το κλείσαμε αυτό; Τι να πει ο κ. Μητσοτάκης; Είναι κάτι που δεν καταλάβατε σε αυτό;

Άρα ο κ. Κασσελάκης, εις το όμορφο Παρίσι που βρίσκεται, μάλλον τον παραπληροφόρησαν οι συνεργάτες του, δεν μπορώ να εκτιμήσω κάτι άλλο. Τώρα το “γιατί;”, θα το αφήσω στην κρίση των τηλεθεατών σας», συμπλήρωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Δεν έχω την τύχη να είμαι στο Παρίσι μαζί με τον κ. Κασσελάκη», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο σχόλιο του παρουσιαστή της εκπομπής αν ο ίδιος έκλεισε το θέμα που προέκυψε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο άνθρωπος είναι τη μία στα Hamptons, την άλλη στη Νέα Υόρκη, την τρίτη στο Παρίσι, δεν δεινοπαθεί κιόλας ο κ. Κασσελάκης», είπε γελώντας ξανά ο Άδωνις Γεωργιάδης και πρόσθεσε ότι «δεν είναι κακό να κάνει κάποιος μερικές ημέρες διακοπές αλλά από το Παρίσι να μου μιλάει τώρα εμένα που είμαι όλη τη μέρα στη δουλειά και έχω φτύσει το γάλα της μάνας μου, αυτό πάει πολύ».

Δείτε επίσης: Κασσελάκης: Ο πρωθυπουργός να απαντήσει αν υπάρχει συμφωνία για 500.000 εργάτες από το Πακιστάν

Loading