(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ά. Γεωργιάδης: Το ”έγκλημα” της Μαρέβας είναι ότι παντρεύτηκε τον Μητσοτάκη – Ράμπο ο Κασσελάκης (audio)

«Το «έγκλημα» της Μαρέβας είναι ότι παντρεύτηκε τον Μητσοτάκη-Το επίδικο προφανώς είναι ο Μητσοτάκης».

«Με τον Κασσελάκη ζούμε έναν φαντάρο, έστω 20 ημερών, αυτό που ήταν τέλος πάντων αυτός ο Ράμπο, ο Σιλβέστερ Σταλόνε της Ελλάδας ο οποίος από το στρατόπεδο άφησε το μπερέ και είπε Μητσοτάκη παραιτήσου. Αυτό είναι ποινικό αδίκημα σύμφωνα με το στρατιωτικό κώδικα και μπορεί να πάει φυλακή. Με άλλα λόγια, αντί να κάτσει 20 μέρες, μπορεί να κάτσει 60. Αλλά τέλος πάντων δεν τον βάλανε φυλακή, οκ, έπρεπε να είναι όμως διότι είναι φυλακή στο στρατό αυτό που έκανε. Απαγορεύονται οι πολιτικές δηλώσεις βάση του στρατιωτικού κώδικα (…)» δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας 91,6 και 105,8 και στην εκπομπή «Το GPS της Επικαιρότητας» όπου βρέθηκε καλεσμένος ο Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Υγείας, ο οποίος συνομίλησε με τον Θάνο Σιαφάκα.

propoli

«Το «έγκλημα» της Μαρέβας είναι ότι παντρεύτηκε τον Μητσοτάκη-Το επίδικο προφανώς είναι ο Μητσοτάκης»

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στην επίθεση που δέχεται, η σύζυγος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, «αυτό που συμβαίνει με τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, κάποτε ένας ιστορικός του μέλλοντος θα πρέπει να το ερμηνεύσει με κάποιο τρόπο διότι είναι μια εξαιρετικά διακριτική κυρία. Και πλην των επίσημων υποχρεώσεων τηςδεν έχει πραγματικά εμφανιστεί πουθενά αλλού. Προσπαθεί να απέχει όσο μπορεί περισσότερο από τα δημόσια πράγματα, σεβόμενη το ρόλο του συζύγου της και θέλει να διατηρήσει την ιδιωτικότητα της ζωής της. Ήταν μία κυρία με πολύ υψηλές και εξειδικευμένες σπουδές στο χώρο της οικονομίας. Είχε επιχειρήσεις και μάλιστα επιτυχημένες από τα νεανικά της χρόνια και ήταν πάρα πολύ γνωστή στον χώρο των επιχειρήσεων ως Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Δηλαδή μια εντελώς αυθύπαρκτη προσωπικότητα που τελικά ποιο είναι το έγκλημα που έχει κάνει; Παντρεύτηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Κάποια στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ-όταν άρχισαν να αντιλαμβάνονται ότι ο Μητσοτάκης γίνεται απειλητικός για την εξουσία τότε του Τσίπρα-στοχοποίησαν την κα Μητσοτάκη με προφανή στόχο να βλάψουν τον Μητσοτάκη. Προφανώς λοιπόν, το επίδικο είναι Μητσοτάκης. Και τι έκαναν λοιπόν τότε; Αν θυμάστε, την κατηγόρησαν για παράνομο πλουτισμό, για το σπίτι του Βολταίρου και διάφορα άλλα τα οποία τα ξέρετε».

«Αποκρουστικό και χυδαίο το περιεχόμενο της ανάρτησης της κας Ακρίτα-Ανήθικο και ποινικά κολάσιμο»

Εν συνεχεία, της συνομιλίας τους, αναφερόμενος στην ανάρτηση της Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κας Έλενας Ακρίτα, κατά της Μαρέβας Μητσοτάκη, ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε το εξής «σημασία εδώ έχει ότι μια Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό είναι τώρα η κα Ακρίτα, η οποία δεν είναι ούτε influencer, ούτε δημοσιογράφος, ούτε σχολιαστής, αποφασίζει αντί να «χτυπήσει» τον πρωθυπουργό που είναι ο πολιτικός της αντίπαλος, αποφασίζει να «χτυπήσει» τη σύζυγό του. Αυτό είναι πολιτικά ανήθικο, πολιτικά απαράδεκτο, ποινικά κολάσιμο, αστικά αποζημιώσιμο και το κυριότερο τρομερά σοβινιστικό. Είναι άλλης εποχής πολιτική διαμάχη να βρίζεις τη σύζυγο του πολιτικού σου αντιπάλου».

«Το να μη ζητάει συγγνώμη η κα Ακρίτα από την κα Μαρέβα Μητσοτάκη δείχνει απλώς το ποιόν του χαρακτήρα της αλλά και για άλλη μια φορά, το αποκρουστικό, χυδαίο και τοξικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ» υπογράμμισε ο Υπουργός Υγείας τονίζοντας το εξής «θεωρώ όμως, την ανάρτηση του κ. Νίκου Καρανίκα, πολύ κόσμια, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους με πολύ χειρουργικό τρόπο. Και έχει σημασία ότι μέσα από τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ ακούγονται και τέτοιες φωνές προς την κα Ακρίτα, μήπως και καταλάβει πόσο μεγάλο λάθος αυτό που έκανε ότι είναι».

Αναφερόμενος έπειτα, στη δήλωση που έχει κάνει ο κ. Κασσελάκης, ο οποίος ζητά συνεχώς εθνικές εκλογές, απάντησε το εξής «εθνικές εκλογές είχαμε διπλές πριν από 9 μήνες. Δεν πρέπει να κυβερνηθεί και λίγο τόπος; μόνο εκλογές να κάνουμε; Είχαμε εκλογές προ 9 μηνών και δεν νομίζω να υπάρχει πιο ξεκάθαρο αποτέλεσμα, αυτό δηλαδή που έδωσε ο ελληνικός λαός. Πιο συγκεκριμένα, δεν θα πρέπει να υπακούσουμε στη βούληση του ελληνικού λαού; Πρέπει να τον παρακούσουμε;».

«Το «κατηγορητήριο» του ΣΥΡΙΖΑ είναι η απόλυτη φαιδροποίηση του Κοινοβουλίου» ανέφερε στο τέλος της συνομιλίας του με το δημοσιογράφο, ερωτηθείς αν το κατηγορητήριο του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να οδηγήσει σε προανακριτική. «Δεν υπάρχει κατηγορητήριο. Προσπαθώ και εγώ να καταλάβω τι είναι αυτό που έκαναν χθες (…). Προσπαθώ να εξηγήσω ότι αυτό το οποίο κάνουν για άλλη μια φορά είναι μια φαιδροποίηση του Κοινοβουλίου (…)».

Δείτε επίσης: Νίκος Παπαδόπουλος (ΝΙΚΗ): Μπλόφα του Άδωνι Γεωργιάδη τα απογευματινά χειρουργεία (ΒΙΝΤΕΟ)

Loading