Α. Σαουλίδης στην politic: «Όσο προχωράμε προς τις εκλογές τόσο θα ενισχύεται το ΠΑΣΟΚ ως εναλλακτική πρόταση για τη χώρα» (vid)

Ο κ. Σαουλίδης μίλησε μεταξύ άλλων για το τι πρέπει να κάνει η κυβέρνηση έτσι ώστε να «ελαφρύνει» τους πολίτες από τους υπέρογκους λογαριασμούς της ηλεκτρικής ενέργειας.

Συνέντευξη: Δημήτρης Κετικίδης

Κάμερα: Χρίστος Φιλιππούδης

Στο περιθώριο των εργασιών του συνεδρίου η κάμερα της Politic εντόπισε τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων του Δήμου Νεάπολης – Συκεών και πολιτευτή της παράταξης Αντώνη Σαουλίδη, ο οποίος μας μίλησε για τη συνεδριακή διαδικασία αλλά και για τις πολιτικές εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σαουλίδης δήλωσε ότι «ο κόσμος δείχνει ανοχή προς την κυβέρνηση αλλά η δυσαρέσκεια είναι πολύ μεγάλη» ενώ συνέχισε λέγοντας πως «μετά το συνέδριο και όσο προχωράμε προς τις εκλογές το ΠΑΣΟΚ θα ενισχύεται όλο και περισσότερο».

Για το 3ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι «πρόκειται για ένα μαζικό και ενωτικό συνέδριο” που επισφραγίζει ότι: «το ΠΑΣΟΚ είναι και πάλι εδώ».

Σχολιάζοντας το τι θα μπορούσε να κάνει περισσότερο η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης είπε μεταξύ άλλων πως «θα μπορούσε να τεθεί πλαφόν στη λιανική τιμή. Δεν υπάρχει κανένα κώλυμα από την ΕΕ αφού αυτό υπάρχει μόνο για τη χονδρική τιμή. Με την επιβολή πλαφόν θα χαμηλώσει το κέρδος των παραγωγών και των παρόχων και επί της ουσίας να μπει ένας πήχης στα κέρδη και στη ζημιά που θα υποστεί ο Έλληνας από την ενεργειακή κρίση».

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης: 3ο Συνέδριο ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής: Χαιρετισμοί ξένων αντιπροσωπειών