(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Αχτσιόγλου: Κατέθεσα πρόταση για τη διεξαγωγή ντιμπέιτ με τον Στέφανο Κασσελάκη

Στρατηγική δεύτερου γύρου χαράσσουν τα επιτελεία των Στέφανου Κασσελάκη και Έφης Αχτσιόγλου επιχειρώντας να εντοπίσουν και τις δεξαμενές των μελών του κόμματος που θα μπορούσαν να τούς ενισχύσουν τα ποσοστά.

Η Έφη Αχτσιόγλου, όπως έκανε η ίδια γνωστό, κατέθεσε πρόταση για τη διεξαγωγή ντιμπέιτ με τον Στέφανο Κασσελάκη, ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως αποκάλυψε μιλώντας στην τηλεόραση του ANT1.

«Ζήτησα να γίνει ντιμπέιτ από τους γραμματείς του κόμματος. Είμαι απολύτως ανοιχτή στο χρονοδιάγραμμα. Οι γραμματείς του κόμματος θα μεταφέρουν το αίτημα στον κ. Κασσελάκη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η κ. Αχτσιόγλου σε ερώτηση αναφορικά με την εκλογική επιτυχία του κ. Κασσελάκη εκτίμησε ότι «μια προφανής διάθεση ανανέωσης από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ μορφοποιήθηκε στην παρουσία του κ. Κασσελάκη, ο οποίος φέρει στοιχεία μιας φρέσκιας παρουσίας. Αλλά αυτή τη στιγμή πρέπει να επιμείνουμε λίγο περισότερο στο περιεχόμενο της πολιτικής».

Μάλιστα, η υποψήφια για την ηγεσία του κόμματος σημείωσε ότι «τα συνθήματα στην πολιτική έχουν σημασία, αλλά δεν μπορούμε να προχωράμε μόνο με αυτά. Παράδειγμα, ο συνυποψήφιός μου λέει ““θα τα αλλάξουμε όλα”, τι σημαίνει, όμως, αυτό για “ελληνοτουρκικά”; Θα αλλάξει πολιτική θέση ως προς τα εργασιακά, ως προς τα ιδιωτικά πανεπιστήμια;».

Ακολούθως, η κ. Αχτσιόγλου απάντησε για τις «χυδαίες» –όπως είπε– επιθέσεις που έχει δεχτεί στην εσωκομματική προεκλογική περίοδο. «Πρόκειται για χυδαία ψέματα και συκοφαντίες. Επέλεγα να κινούμαι πολιτικά πάντα. Τώρα οι επιθέσεις έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Αποστέλλω εξώδικη δήλωση στα Μέσα για να ανακαλέσουν. Πρόκειται για ακραία ψεύδη», τόνισε.

Ως προς την επόμενη ημέρα του κόμματος, η κ. Αχτσιόγλου ανέφερε ότι «είμαι στρατιώτης αυτού του χώρου» και ότι «είναι απολύτως δεδομένη η ενότητα του κόμματος».

Τέλος, η υποψήφια πρόεδρος του κόμματος έκανε λόγο για μια ανοιχτή μάχη και κάλεσε τους πολίτες να ακούσουν τις πολιτικές θέσεις των υποψηφίων.

Δείτε επίσης: Οι επόμενες 100 δύσκολες ημέρες του Κυριάκου Μητσοτάκη

Loading