(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Αδ. Γεωργιάδης για Μ. Παγώνη: «Έχω σχέση αγάπης και πάθους μαζί της»

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Υπουργείου Υγείας συναντήθηκαν ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ματίνα Παγώνη, με τον νέο υπουργό Υγείας να μιλά με τα καλύτερα λόγια για την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ.

Πολλοί γνωστοί του Αδ. Γεωργιάδη, από την πρώτη του θητεία στο υπουργείο Υγείας την περίοδο 2013 -2014, έδωσαν το παρών την Πέμπτη το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων του υπουργείου Υγείας στην οδό Αριστοτέλους για την παράδοση – παραλαβή.

propoli

Ανάμεσα σε αυτούς και η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη για την οποία ο νέος υπουργός Υγείας αποκάλυψε ότι έχει μαζί μαζί της μια σχέση αγάπης και πάθους…

Αναλυτικά στον χαιρετισμό του ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε για την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ:

«Έχω πλήρη συνείδηση ότι αυτό δεν είναι ένα εύκολο Υπουργείο. Βλέπω απέναντι τη φίλη μου Ματίνα Παγώνη, με την οποία είναι γνωστό ότι έχω διαχρονική αδυναμία και έχουμε μια σχέση αγάπης και πάθους ορισμένες φορές. Εκείνη στην διεκδίκηση των αιτημάτων των γιατρών, εμείς ως πολιτική ηγεσία στην προσπάθεια να ισορροπήσουμε μεταξύ των αιτημάτων και των δυνατοτήτων του κράτους. Θα έχουμε παρόμοιες σκηνές και στο μέλλον, αγαπητή Ματίνα, αλλά θα το κάνουμε πάντα με εντιμότητα».

Δείτε επίσης: Θεσσαλία: Ο νέος περιφερειάρχης συναντήθηκε με αντιπροσωπεία αγροτών του μπλόκου Πλατυκάμπου

Loading