(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Αδ. Γεωργιάδης για τον ανασχηματισμό: «Τεράστια ευθύνη η διαχρονική εμπιστοσύνη του Κυριάκου Μητσοτάκη»

Στο Υπουργείο Υγείας μετακινείται ο Άδωνις Γεωργιάδης, που επιστρέφει σε ένα πόστο που υπηρέτησε επί κυβέρνησης Σαμαρά, με τον ίδιο να αναφέρει ότι αποτελεί τεράστια ευθύνη η εμπιστοσύνη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει αναλάβει ξανά υπουργός Υγείας στην κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά από τις 25 Ιουνίου 2013 έως τις 9 Ιουνίου 2014. Μετά τον σημερινό ανασχηματισμό, επιστρέφει στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας, «σε έναν χώρο γνώριμο σε μένα από το παρελθόν», όπως αναφέρει ο ίδιος.

propoli

«Η διαχρονική Εμπιστοσύνη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο πρόσωπο μου αποτελεί για μένα τεράστια ευθύνη. Όπως έκανα πάντα και τώρα στο Υπουργείο Υγείας, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, σε έναν χώρο γνώριμο σε μένα από το Παρελθόν.

Οι ανάγκες των συνανθρώπων μας για καλύτερες υπηρεσίες Υγείας είναι ο πήχης, που οφείλουμε να ξεπεράσουμε και θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για αυτό, με ανθρωπιά και αποτελεσματικότητα», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Στον ανασχηματισμό, εκτός τον διορισμό του Άδωνι Γεωργιάδη στο υπουργείο Υγείας, ανακοινώθηκε ο διορισμός του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και αυτός της Δόμνας Μιχαηλίδου στο υπουργείο Εργασίας.

Δείτε επίσης: Ανδρέας Νικολακόπουλος: Αυτός είναι ο νέος υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη

Loading