Άδωνις Γεωργιάδης για ακρίβεια: Στο σούπερ μάρκετ κανείς δεν παραπονιέται για τις τιμές με έχουν βγάλει 7 σέλφι

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, σχολίασε τις ανατιμήσεις στα προϊόντα και την ακρίβεια που έχει επιφέρει η ενεργειακή κρίση

«Δεν είδα κανέναν να πέφτει πάνω μου και να μου λέει ότι μας γδέρνουν οι τιμές. Αυτή η εικόνα που βγάζετε προς τα έξω δεν υπάρχει», υπογραμμίζει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφορικά με την για την ακρίβεια που έχει φέρει η ενεργειακή κρίση και τις ανατιμήσεις στα προϊόντα.

propoli

Μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1», ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε την ακρίβεια και είπε ότι «δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ένα κομμάτι της αύξησης της ενέργειας θα φτάσει και στον καταναλωτή δεν μπορεί να γίνει αλλιώς. Δεν μπορεί όλος ο πλανήτης να πληρώνει παραπάνω για την ενέργεια πλην των Ελλήνων αυτό είναι ανεδαφικό» και συμοπλήρωσε πως η κυβέρνηση είναι παρούσα και σε αυτήν την κρίση.

Σέλφι στο σούπερ μάρκετ

Ωστόσο, σάλο προκάλεσε η δήλωσή του ότι επισκέπτεται συχνά και θέλει να πηγαίνει μόνος του για να διαπιστώνει τις τιμές, επιδιώκοντας να απαντήσει σε σχόλια στα social media ότι δεν πάει στο σούπερ μάρκετ.

Μάλιστα, είπε πως ο κόσμος τον σταματάει να του μιλήσει, χωρίς όμως να του παραπονεθεί κανείς για τις τιμές. «Το προηγούμενο Σάββατο που πήγα τελευταία φορά στο σούπερ μάρκετ με έβγαλαν 7 σέλφι», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Αυτό που περνάμε στην Ελλάδα το περνάει όλος ο πλανήτης, σταματήστε όλη μέρα τη μαυρίλα. Ο κόσμος καταλαβαίνει καλύτερα από τους δημοσιογράφους ότι οι αυξήσεις σε ένα βαθμό είναι φέτος όπως έχουν τα πράγματα, αναπόφευκτες», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Το απόσπασμα μεταξύ 12:52 -14:12:

Δείτε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει το απόλυτο μπάχαλο»

Loading