Άδωνις Γεωργιάδης: Ιδού το πιστοποιητικό μου – Δέχθηκα μεγάλη τοξικότητα (pics)

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων δημοσίευσε το πιστοποιητικό εμβολιασμού του, αλλά και τα μοριακά τεστ που έκανε για να πειστούν και οι πιο κακόπιστοι.

Σε μια προσπάθεια να πείσει ακόμα και τους πιο δύσπιστους ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης έδωσε στην δημοσιότητα το πιστοποιητικό εμβολιασμού του, αλλά και τα μοριακά τεστ που έκανε.

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι από χθες δέχθηκε άπειρες ευχές αλλά και «μεγάλη τοξικότητα». «Κανονικά θα πίστευε κάποιος ότι σε μία ασθένεια ενός οποιουδήποτε ανθρώπου άπαντες θα έδειχναν συμπάθεια. Εγώ από χθες δέχθηκα άπειρες ευχές και σας ευχαριστώ αλλά και μεγάλη τοξικότητα», τονίζει στην ανάρτησή του.

«Δύο οι βασικές κατηγορίες Α) δεν έχω εμβολιαστεί κλπ Ιδού το Πιστοποιητικό μου λοιπόν, Β) ότι πήγα στο Προεδρικό και πρέπει να ελεγχθούν κλπ. Επειδή όμως είμαι φοβερά σχολαστικός την πάτησαν. Επειδή ακριβώς όλη την περασμένη εβδομάδα ταξίδευσα σε διάφορα μέρη, πριν πάω στο Προεδρικό ζήτησα και έκανα pcr και ήμουν αρνητικός. Έκανα και rapid στον αντ1 Δευτέρα πρωί. Η αύξηση του ιικού μου φορτίου έγινε ξαφνικά την Δευτέρα το απόγευμα. Έκανα πυρετό Δευτέρα βράδυ και χθες σήμερα είμαι από το πρωί απύρετος. Φυσικά θα μείνω μέσα για όσο προβλέπει το πρωτόκολλο. Οι εμβολιασμένοι βάσει πρωτοκόλλου δεν μπαίνουν σε καραντίνα παρά μόνον εάν νοσήσουν», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Επειδή τώρα θα αρχίσουν τις επόμενες θεωρίες ότι δεν έχω νοσήσει ιδού και το pcr test που βγήκε Δευτέρα προς Τρίτη ξημερώματα που βγήκα θετικός. Δυστυχώς τα τεστ δεν δείχνουν παρά μόνο εάν έχεις ιϊκό φορτίο εκείνη την συγκεκριμένη στιγμή και τίποτε άλλο. Το εμβόλιο η μόνη λύση» ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης δημοσιεύοντας και το μοριακό τεστ που βγήκε θετικό.

Εξηγεί ότι η αύξηση του ιικού του φορτίου έγινε ξαφνικά το απόγευμα της Δευτέρας, έκανε πυρετό το βράδυ και σήμερα είναι από το πρωί απύρετος.

«Φυσικά θα μείνω μέσα για όσο προβλέπει το πρωτόκολλο. Οι εμβολιασμένοι βάσει πρωτοκόλλου δεν μπαίνουν σε καραντίνα παρά μόνον εάν νοσήσουν», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δείτε τα “πειστήρια” που δημοσίευσε ο κ. Γεωργιάδης:

Δείτε επίσης: Θετικός στον κορονοϊό ο Άδωνις Γεωργιάδης – Τί ανέβασε στο twitter (Vid)