Αφροδίτη Λατινοπούλου: Σοκαριστικό ρατσιστικό παραλήρημα μετά τη λίστα Μπογδάνου

«Είναι όμως γεγονός πως σε ορισμένες συνοικίες η συντριπτική πλειοψηφία των παιδιών που φοιτούν σε νηπιαγωγεία δεν είναι Ελληνικής καταγωγής», αναφέρει η ίδια σε ανάρτησή της

Ως αφορμή για να επιδοθεί σε ένα ακόμα ρατσιστικό παραλήρημα, αντιμετώπισε η κ. Αφροδίτη Λατινοπούλου το δημοσίευμα της ιστοσελίδας MeaCulpa.gr το οποίο αναφέρεται σε μαθητές νηπιαγωγείου της Αθήνας, που είναι μετανάστες.

Το δημοσίευμα αναπαρήγαγε μέσω των social media ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, με συνέπεια να προκληθεί σάλος.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, πολιτεύτρια της ΝΔ, με ανάρτησή της στο Twitter υπογραμμίζει ότι είναι λάθος η δημοσιοποίηση ονοματεπωνύμων στο διαδίκτυο και ειδικά παιδιών, ωστόσο, στη συνέχεια προχωρά σε ένα ρατσιστικό παραλήρημα γράφοντας: “Είναι όμως γεγονός πως σε ορισμένες συνοικίες η συντριπτική πλειοψηφία των παιδιών που φοιτούν σε νηπιαγωγεία δεν είναι Ελληνικής καταγωγής δείχνοντας το μαύρο μέλλον που έρχεται”.

Αναλυτικά η ανάρτηση της κ. Λατινοπούλου:

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με ανάρτηση στο Twitter

Χθες έγινε ένα λάθος, που διορθώθηκε και υπήρξε απολογία. Το δε σάιτ, που δεν μου ανήκει, σήμερα διέκοψε τη συνεργασία με τον υπεύθυνο για αυτό. Το δικό μου σφάλμα υπήρξε ότι έκανα ένα RT που δεν έλεγξα, πιστεύοντας ότι το δημοσίευμα είχε αλλάξει. Τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού” διευκρινίζει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, αναδημοσιεύοντας tweet της ιστοσελίδας MeaCulpa.

Δείτε επίσης: Μπογδάνος: “Δε χωράει ούτε ένας Αφγανός στην Ελλάδα” (vids)

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr