Άγρια κόντρα on air Γεωργιάδη – Σπίρτζη για την υπόθεση του Κολωνού: «Είστε ένας βρωμερός συκοφάντης»

«Κάθεστε και χυδαιολογείτε για τον κ. Θεοδωρικάκο για κάτι που δεν έχει τη δυνατότητα να παρέμβει» απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο συνομιλητής του πρόσθεσε ότι «θα έπρεπε να έχουν ταυτοποιήσει τους πάντες από τους 213»

Έντονη η αντίδραση του υπουργού Ανάπτυξης Α. Γεωργιάδη στις καταγγελίες του Χρήστου Σπίρτζη για συγκάλυψη της υπόθεσης της 12χρονης.

propoli

Ο Χρήστος Σπίρτζης τόνισε ότι «η καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ. με τις γκρίζες ζώνες που υπάρχουν έχει γίνει εδώ και 1,5 μήνα, διερευνάται αυτή η ιστορία, η ίδια η Αστυνομία διαρρέει ότι έχουν ταυτοποιηθεί πάνω από 10 και υπεύθυνος είναι ο κ. Θεοδωρικάκος».

Ο υπουργός Ανάπτυξης τότε παρενέβη και είπε ότι «ο κ. Θεοδωρικάκος δεν μπορεί να δώσει ονόματα. Ονόματα δίνει η Δικαιοσύνη» με τον κ. Σπίρτζη να συνεχίζει λέγοντας ότι «υπεύθυνος για την ΕΛ.ΑΣ. αν θυμάμαι καλά είναι ο υπουργός Προπαγάνδας – Προστασίας του Πολίτη, κ. Θεοδωρικάκος που δεν ξέρει πόσα ψέματα στο λεπτό λέει».

«Κάθεστε και χυδαιολογείτε για τον κ. Θεοδωρικάκο για κάτι που δεν έχει τη δυνατότητα να παρέμβει» απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο συνομιλητής του πρόσθεσε ότι «θα έπρεπε να έχουν ταυτοποιήσει τους πάντες από τους 213».

«Είναι πολύ χυδαίο αυτό που κάνετε» απάντησε ο κ. Γεωργιάδης και ο Χρήστος Σπίρτζης τόνισε ότι «η καθυστέρηση όπως και στην περίπτωση Λιγνάδη είναι συγκάλυψη γιατί δίνουν τη δυνατότητα σε πολλούς από αυτούς να κρύψουν στοιχεία, να εξαφανίσουν αρχεία, ό,τι ακριβώς έγινε και στην υπόθεση Λιγνάδη, όπου δεν βρέθηκαν κινητά, υπολογιστές και στοιχεία μέσα στο διαμέρισμά του».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης παίρνοντας τον λόγο είπε ότι «ο κ. Σπίρτζης θα ντρέπεται για όλη την υπόλοιπη ζωή του και γι’ αυτό που έγραψε και γι’ αυτά που λέει. Πιο άθλιο, βρωμερό κόμμα από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει υπάρξει στην ιστορία του τόπου. Είναι βρωμεροί οι άνθρωποι και αυτά τα υπονοούμενα που πετούν. Είναι βρωμεροί. Ξέρει καλά ο κ. Σπίρτζης ότι ο κ. Θεοδωρικάκος αν έβγαζε ένα όνομα στη δημοσιότητα θα διέπραττε βαρύ ποινικό αδίκημα. Η Δικαιοσύνη μπορεί να βγάλει μόνο ονόματα».

Στο σημείο αυτό τον διέκοψε ο κ. Σπίρτζης και ο Άδωνις Γεωργιάδης σε έντονο ύφος τού είπε: «Μην με διακόψετε κύριε. Είστε ένας συκοφάντης. Άθλιος συκοφάντης, βρωμερός, τρισάθλιος». Ο Χρήστος Σπίρτζης απάντησε: «Συνεχίστε όσο θέλετε».

Ο υπουργός Ανάπτυξης συνέχισε λέγοντας: «ξέρει ο αρχιψεύταρος ότι ο Θεοδωρικάκος δεν μπορεί να βγάλει τα ονόματα στη δημοσιότητα. Και βγαίνει και κάνει αυτή την κριτική για να πάρει ψήφους πάνω σε ένα παιδάκι και δεν ντρέπεται. Και είσαι και πατέρας και δεν ντρέπεσαι».

Ο Χρήστος Σπίρτζης φώναζε «όχι δεν ντρέπομαι. Δεν ντρέπεσαι λίγο».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης φώναζε: «το ποια ονόματα θα βγουν δεν θα το αποφασίσεις εσύ ή εγώ αλλά η Δικαιοσύνη κύριε. Και τα υπονοούμενά σου στη ΝΔ μην σου πω τι να τα κάνεις».

Δείτε επίσης: Υπόθεση 12χρονης: Τα στοιχεία που «έκαψαν» τη μητέρας της ανήλικης – Οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα, ενώ έρχονται νέες συλλήψεις

Loading