Αιχμές Απόστολου Κακλαμάνη για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ για τον αποκλεισμό των Σπαρτιατών

Με αφορμή την απόφαση του Αρείου Πάγου για τον αποκλεισμό συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Χρ. Κακλαμάνης σχολίασε τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ αποδίδοντας στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σκοπιμότητα για τη μη κατάθεση υπομνήματος γθα τον αποκλεισμό τους.

«Αξίζει ν’ αξιολογηθεί από κάθε δημοκρατικό πολίτη το γεγονός ότι, από όλα τα κόμματα της Αντιπολίτευσης, μόνον το ΠΑ.ΣΟ.Κ κατέθεσε στο Δικαστήριο εντός της προθεσμίας που είχε οριστεί, Υπόμνημα 20 σελίδων με στοιχεία για τη σχέση του κόμματος των Σπαρτιατών με την «Χρυσή Αυγή» και τον Ηλία Κασιδιάρη. Κατέθεσε επίσης, μετά το ΠΑ.ΣΟΚ και η Nέα Αριστερά», ανέφερε ο κ. Κακλαμάνης και επισήμανε:

propoli

«Αντιθέτως ο ΣΥΡΙΖΑ, υπό τη νέα ηγεσία του, αν και αξιωματική αντιπολίτευση, απέφυγε να πάρει θέση για το θέμα και ύστερα από αρνητικά δημοσιεύματα για τη στάση του, υποσχέθηκε να μιμηθεί το ΠΑ.ΣΟ.Κ, καταθέτοντας κι αυτό σχετικό Υπόμνημα στο Α.Ε.Δ. Πότε; Η σχετική προθεσμία έληξε προ μιας εβδομάδος!!

Μήπως ο κ. Κασσελάκης προσβλέπει στις ψήφους των Σπαρτιατών, όπως ο έκανε και ο προκάτοχός του κ. Τσίπρας για τις ψήφους της Χ.Α, όταν μετά τη διάλυσή της ως εγκληματικής οργάνωσης, δεν συμμετείχε στις εκλογές του Ιουλίου 2019;

Μπορεί όμως κανείς να αξιολογήσει και τη δήλωση του αρχηγού των Σπαρτιατών κ. Στίγκα, που επαινεί για τη στάση του αυτή το ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας στη Βουλή ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα αξιοπρεπές κόμμα. Δίνει γραμμή

Loading