Μεταξύ των πολλών αντιδράσεων για την δημοσίευση του καθηγητή Ηλία Μόσιαλου ήταν και αυτή του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη
Σχετικά με το αν θα τεθεί ζήτημα για την παραμονή του κ. Μόσιαλου στη θέση του ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε: «Eάν με ρωτάτε αν ερχόμενος ο κ. Μόσιαλος σε ευθεία σύγκρουση με όλους τους Χριστιανούς της Ελλάδας προσβάλλοντας κάτι τόσο θεμελιώδες για τον πιστό… Εάν αυτό τον καθιστά κατάλληλο για να τους πείσει να εμβολιαστούν, σίγουρα τον καθιστά ακατάλληλο είναι η απάντηση. Διότι επαναλαμβάνω δεν μπορείς να πείσεις κανένας υβρίζοντας».
«Δεν υποτιμώ τον κ. Μόσιαλο, έχει προσφέρει στην πανδημία, είναι σοβαρός άνθρωπος. Πολιτικοί αντίπαλοι ήμασταν αλλά τον σέβομαι. Εάν έλεγε ένα συγνώμη δεν ήταν αυτός ο στόχος μου… Εγώ έχω κάνει άπειρες άστοχες αναρτήσεις» πρόσθεσε ο υπουργός.
Δείτε επίσης: Βαγγέλης Μεϊμαράκης για Παπούλια: «Προνόμιο και τιμή που συνεργάστηκα μαζί του»
- Μπλακάουτ στην Ιβηρική Χερσόνησο: Σταδιακή αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στην Ισπανία και την Πορτογαλία
- Τραμπ: Στρατηγική κατά των πόλεων-άσυλο που αγνοούν τους κανόνες της μετανάστευσης
- Στα νέα της Τρίτης: Στρατηγικές για την αποκατάσταση των οικοδομικών αδειών
- Συναγερμός στην Κερατέα: Φωτιά και προειδοποίηση εκκένωσης μέσω του 112
- NASA: Ο γηραιότερος αστροναύτης ένιωθε δεκαετίες νεότερος χάρη στη βαρύτητα!