Ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στην εργατική Πρωτομαγιά
«Θυμόμαστε. Τιμούμε. Συνεχίζουμε», τονίζει και ειδικότερα αναφέρει ότι «θυμόμαστε τους αγώνες της εργατικής τάξης για τη χειραφέτησή της. Για μια κοινωνία δικαιοσύνης, στην οποία ο άνθρωπος θα είναι πάνω από τα κέρδη. Για τον σοσιαλισμό ως απάντηση στη βαρβαρότητα».
«Τιμούμε», σημειώνει, «εκείνους που θυσιάστηκαν για την πατρίδα και την κοινωνική προκοπή. Τους διακόσιους της Καισαριανής, τους νεκρούς της Θεσσαλονίκης του ’36, όλους όσοι έδωσαν με το αίμα τους υπόσταση στο όραμα της κοινωνικής απελευθέρωσης».
«Συνεχίζουμε», υπογραμμίζει, «τον αγώνα για αξιοπρεπή αμοιβή της εργασίας, για τα δικαιώματα στη δουλειά και για μια κυβέρνηση που δε θα θεωρεί την αδικία και τις ανισότητες κανονικότητα και την κοινωνική ισότητα αντίθετη στην ανθρώπινη φύση».
Δείτε επίσης: Κυρ. Μητσοτάκης για την εργατική Πρωτομαγιά: Τιμούμε τον κόσμο της εργασίας όχι με συνθήματα, αλλά με πράξεις
- Μείωση επιτοκίων καταθέσεων και δανείων τον Φεβρουάριο σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος
- Οι νέες αλλαγές στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις και πώς επηρεάζουν τις ελληνικές ομάδες
- Αναπάντεχο photobombing από τον Μπαράκ Ομπάμα με μοναδικό αποτέλεσμα [εικόνες]
- Αρτέτα: Προβληματισμοί και στρατηγικές στην Άρσεναλ εν όψει Champions League
- Πιτό: Περηφάνια για την πορεία στο Youth League παρά τον αποκλεισμό