Αμετανόητος ο Κουρουμπλής – Καταθέτει μήνυση στον Άρειο Πάγο (vids)

Δεν αλλάζει γνώμη ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Στο ίδιο μήκος κύματος με πριν εξακολουθούν να είναι τα όσα υποστηρίζει ο πρώην πλέον βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Παναγιώτης Κουρμουμπλής ο οποίος αποτελεί παρελθόν από την Κ.Ο. της αξιωματικής αντιπολίτευσης λόγω του ότι χαρκατήρισε ως «δολοφόνους» τους ανθρώπους της κυβέρνησης που χειρίζονται την πανδημία.

propoli

Μιλώντας στο «Πρώτο Πρόγραμμα» είπε πως τις επόμενες μέρες θα καταθέσει και μήνυση στον Άρειο Πάγο για απώλειες ασθενών.

Ξεκαθάρισε πως δεν έχει μετανιώσει για τον τρόπο με τον οποίο εκφράστηκε και όσα είπε είναι εντός της πραγματικότητας. Στη συνέχεια τόνισε πως «το τελευταίο που θα σκεφτόμουν είναι η τιμωρία του Προέδρου της Βουλής που για πρώτη φορά επέδειξε τόσο μεγάλη ευαισθησία, γιατί υπήρξαν και πολιτικοί που μας είπαν ότι «κάψαμε» ανθρώπους που μας είπαν προδότες. Είναι βαρύτατος χαρακτηρισμός να σε πουν προδότη της πατρίδας».

Αυτό στο οποίο αναφερόταν ήταν η φωτιά στο Μάτι αλλά και η Συμφωνία των Πρεσπών, τότε που ο ίδιος ήταν βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος. «Μερικοί δεν μπορούν να ανεβαίνουν και να κατεβαίνουν από το βήμα της βουλής, να αυτοθαυμάζονται σε μια λογική αυταρέσκειας και κανένας να μην αναφέρεται στο ότι κάθε μέρα έχουμε 100 απουσίες. Χάνονται άνθρωποι και χάνονται αβοήθητοι».

Αναφορικά με την επίμαχη μελέτη Λύτρα-Τσιόδρα, ο κ. Κουρουμπλής ανέφερε ότι επιχειρήθηκε να απαξιωθούν οι δύο υπογραφές τους, καθώς βγήκε ο πρωθυπουργός και κατήργησε τον κ. Τσιόδρα γιατί δεν είπε αυτά που ήθελε εκείνος και εμφανίσθηκε και ένα άρθρο της κας Κοταμανίδου που προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Μιλώντας για τη διαγραφή του, είπε πως δεν τον ενδιαφέρει το γεγονός ότι δεν είναι πλέον βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αυτό που τον ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να ληφθούν μέτρα, ενώ είπε πως δεν επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ.

Δείτε επίσης: Δημοσκόπηση MARC: Ανεβαίνει και απειλεί τον ΣΥΡΙΖΑ το ΚΙΝΑΛ – Σημαντική η διαφορά της ΝΔ

Loading