(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

«Αν δεν βγει η Γεροβασίλη θα είναι προσωπική ήττα του Αλέξη Τσίπρα», τονίζει ειδικός αναλυτής εκλογών

«Δεν μπορώ να κάνω εκτίμηση αλλά νομίζω πως θα ψηφίσουν λιγότεροι από την προηγούμενη φορά» τονίζει ο Ανδρέας Δρυμιώτης, ειδικός αναλυτής εκλογών και συγγραφέας.

Καταιγισμό εξελίξεων έχει προκαλέσει η παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος χθες με ανάρτηση στο Facebook, λίγο πριν την έναρξη του 4ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, έθεσε το θέμα της ανανέωσης της εμπιστοσύνης στον νέο πρόεδρο.

propoli

Ο Στέφανος Κασσελάκης σήκωσε το γάντι και δήλωσε έτοιμος να πάει σε τετραπλές εκλογές που θα αφορούν εκτός από τον πρόεδρο και τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ.

Για τις εξελίξεις αυτές ο Ανδρέας Δρυμιώτης, ειδικός αναλυτής εκλογών και συγγραφέας ανέφερε μιλώντας στο Live News πως «το ποιος θα κερδίσει δεν το ξέρουμε αλλά το ποιος θα χάσει το ξέρουμε και αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Εάν κερδίσει ο Κασσελάκης δεν θα μπορούν να συνυπάρχουν με τους παλιούς. Έτσι, θα φύγουν και άλλοι. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάμε σε διάσπαση. Μου έκανε εντύπωση η κίνηση Τσίπρα. Εάν κερδίσει η Γεροβασίλη, ο Κασσελάκης θα φύγει», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Το πρόβλημα είναι πως πρέπει να δούμε ποιος φταίει. Και γι’ αυτό φταίει ο Τσίπρας γιατί υπονοήθηκε πως είχε πάρει θέση καθώς οι δικοί του υποστηρίξαν τον Κασσελάκη. Αν δεν βγει η Γεροβασίλη θα είναι και προσωπική του ήττα. Δεν μπορώ να κάνω εκτίμηση αλλά νομίζω πως θα ψηφίσουν λιγότεροι από την προηγούμενη φορά».

Δείτε επίσης: Στήνονται κάλπες στον ΣΥΡΙΖΑ: Οι πιθανότητες να κερδίσει ο Κασσελάκης και ο κρίσιμος ρόλος του Παππά

Loading