Ανάρτηση – καρφί του Ευκλείδη Τσακαλώτου: «Στο πλάι του Τσίπρα οι γνωστοί “υπονομευτές”»

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δίνει τη δική του απάντηση σε όσους τον κατηγορούν ως υπονομευτή του άλλοτε πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Μήνυμα με πολύ συγκεκριμένους αποδέκτες απέστειλε ο βουλευτής Β1′ Βόρειου Τομέα Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ευκλείδης Τσακαλώτος απαντώντας έτσι σε όσους μιλούν για προσπάθεια υπονόμευσης του Αλέξη Τσίπρα.

propoli

Πιο συγκεκριμένα ο άλλοτε υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Τσίπρα, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο πρώην πρωθυπουργός μαζί με τον ίδιο, την κ. Αχτσιόγλου, τον κ. Χαρίτση και τον κ. Τεμπονέρα λίγες μέρες πριν από τις εκλογές του Ιουνίου.

Στην ανάρτησή του γράφει:

«Το ημερολόγιο έδειχνε 7/6/2023, λίγο πριν από τις βουλευτικές εκλογές. Ο Αλέξης Τσίπρας, περιστοιχισμένος από «εχθρούς», παρουσιάζει το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Στο πλάι του, με δική του επιλογή, οι γνωστοί «υπονομευτές»: Έφη Αχτσιόγλου (πρώην υπουργός Εργασίας), Αλέξης Χαρίτσης (πρώην υπουργός Ανάπτυξης), Διονύσης Τεμπονέρας και ο υποφαινόμενος (ένας απλός πρώην υπουργός Οικονομικών). Συνεχίστε ό,τι κάνετε…».

Δείτε επίσης: Σκουρλέτης: «Ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να κάνει μια δήλωση μέχρι την Κυριακή»

Loading