Αναστασία Τσαουσίδου: Τάσσομαι στο πλευρό της Μαρίας Μανούκα ως υποψήφια στον συνδυασμό «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού Ευόσμου»

Η Αναστασία Τσαουσίδου ανακοινώνει την υποψηφιότητά της με την παράταξη της Μαρίας Μανούκα «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού Ευόσμου».

«Ονομάζομαι Αναστασία (Νατάσα) Τσαουσίδου και γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1974. Έκτοτε είμαι μόνιμος κάτοικος στο δήμο Ελ. Κορδελιού Ευόσμου. Είμαι παντρεμένη με τον Γιώργο Τσικανούλα και έχουμε τρία παιδιά και δύο εγγόνια.

Εδώ και 20 χρόνια είμαι ιδιοκτήτρια ιδιωτικής επιχείρησης, ενώ δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά και στον χώρο της εστίασης. Είμαι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου Σμυρναίων Μικρασιατών Αγία Φωτεινή Ελευθερίου Κορδελιού, και έχω εκλεγεί και στην τοπική οργάνωση του δήμου μας.

Λάτρης του χορού και του πολιτισμού, συμμετέχω σε χορευτικά τμήματα και σε διάφορους άλλους συλλόγους του δήμου Ελ. Κορδελιού Ευόσμου.

Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα συμμετέχω ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό της Μαρίας Μανούκα «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου», καθώς θεωρώ ότι η υποψήφια δήμαρχος είναι άνθρωπος των αρχών και των έργων και είναι ικανή να αναλάβει την ευθύνη των δημοτικών υποθέσεων.

Σας καλούμε να συνταχθείτε μαζί μας για έναν Δήμο πρωτοπόρο, ανθρώπινο και εξωστρεφή. 

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»!

Δείτε επίσης: Απόστολος Ριζούδης: Συστρατεύομαι με την προσπάθεια της Μαρίας Μανούκα για την ανάπτυξη στο δήμο Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου