Ανδρουλάκης: Επιτίθεται στην κυβέρνηση ενώ ετοιμάζεται για ανακοίνωση νέων προσώπων στο κόμμα

Επιθετικός δείχνει ο Νίκος Ανδρουλάκης έναντι της κυβέρνησης σχετικά με την πανδημία και την οικονομία

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ δήλωσε σήμερα πως «Οι συνεχείς παλινωδίες της κυβέρνησης κλονίζουν την εμπιστοσύνη των πολιτών στα νέα μέτρα υγειονομικής προστασίας, βάζοντας την κοινωνία σε μεγάλο κίνδυνο» χαρακτηρίζοντάς την άτολμη.

propoli

«Η στήριξη του Ε.Σ.Υ. παραμένει ανεπαρκής, όπως όλοι γνωρίζαμε, αλλά και επιβεβαίωσε η Έκθεση Τσιόδρα – Λύτρα. Η εμβολιαστική κάλυψη είναι από τις χαμηλότερες στην Ευρώπη, αυξάνοντας τον κίνδυνο για την κοινωνία και οδηγώντας σε τραγικό απολογισμό σε ανθρώπινες ζωές καθημερινά. Χρειάζεται άμεσα ξεκάθαρο σχέδιο, μέτρα που θα εφαρμόζονται και έλεγχοι. Επαναλαμβάνουμε το αυτονόητο. Η προστασία της ανθρώπινης ζωής υπερβαίνει οποιοδήποτε πολιτικό κόστος» προσθέτει ο κ. Ανδρουλάκης στην δήλωσή του.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης μάλιστα πρόκειται να ανακοινώσει νέα πρόσωπα που θα βρεθούν δίπλα του καταλαμβάνοντας κρίσιμες θέσεις.

Μέχρι στιγμής στο πλευρό του βρίσκονται οι στενοί συνεργάτες του, οι οποίοι θεωρούνται και στρατηγοί του, Στέφανος Ξεκαλάκης και Ανδρέας Σπυρόπουλος, ο βουλευτής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και ο διευθυντής του κόμματος, Νίκος Σαλαγιάννης , οι επικεφαλής της επικοινωνιακής του ομάδας Παναγιώτης Βλάχος και Βαγγέλης Τσόγκας και η στενή συνεργάτιδα του και πολιτική επιστήμονας, Μάρα Κουκουδάκη.

Τα νέα πρόσωπα δεν είναι ακόμη σίγουρα, το όνομα όμως που φαίνεται να επικρατεί είναι αυτό του βουλευτή Απόστολου Πάνα, ενός βουλευτή που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τη στάση του.

Ακόμη, με τον πρόεδρο συνεργάζονται επιστήμονες από διάφορους κλάδους από τους οποίους κάποιοι πιθανότατα θα βρεθούν σε κάποια κεντρική θέση του κόμματος. Ανάμεσά τους βρίσκονται οι Μιχάλης Καλαντζόπουλος, Γρηγόρης Φελώνης, Νανά Βρυώνη, Βασίλης Πανάγου, Ειρήνη Κωστάκη και Νίκος Μίλης.

Δείτε επίσης: Για άμεση λύση με το βοήθημα στους αστυνομικούς από το Μετοχικό Ταμείο Στρατού, δεσμεύτηκε ο Παναγιωτόπουλος

Loading