(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ανδρουλάκης: «Ο μόνος υπεύθυνος για την κερδοσκοπία των πολυεθνικών είναι ο Μητσοτάκης»

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός «μάλλον συνομιλεί με τον καθρέφτη του» ενώ επανέλαβε τη θέση του ΠΑΣΟΚ για την κατάργηση της Golden Visa.

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης κατά τη συνάντησή του στη βουλή με εργαζόμενους στα Λιπάσματα Καβάλας.

propoli

«Μάλλον συνομιλεί με τον καθρέφτη του, διότι ο μοναδικός υπεύθυνος αυτής της τεράστιας κερδοσκοπίας εις βάρος του ελληνικού λαού από τις πολυεθνικές, τα σούπερ μάρκετ, τους μεγάλους παραγωγούς ενέργειας και τις τράπεζες, είναι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας», ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Από την πρώτη στιγμή το ΠΑΣΟΚ ένωσε τη φωνή του με τη δική σας» σημείωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης στον απόηχο της απόφασης του Μονομελούς Εφετείου Θράκης με την οποία κρίθηκαν παράνομες και καταχρηστικές οι ομαδικές απολύσεις εργαζομένων με σύμβαση αορίστου χρόνου στην εταιρεία «Ελληνικά Λιπάσματα και Χημικά ELFE ΑΒΕΕ».

Παράλληλα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ μίλησε και για το υψηλό κόστος στέγασης που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές, τα νεαρά ζευγάρια και οι χαμηλόμισθοι.

«Τα προγράμματα, που έχει ανακοινώσει η Νέα Δημοκρατία, είναι παρηγοριά στον άρρωστο, διότι τα ενοίκια όχι μόνο δεν μειώνονται, αλλά συνεχίζουν να αυξάνονται ραγδαία.

Δεν μπορεί, λοιπόν, να αφελληνίζεται η ελληνική οικονομία και τα παιδιά της μεσαίας τάξης και των πιο αδύναμων οικονομικά να μην μπορούν να νοικιάσουν ένα σπίτι για να φτιάξουν με αξιοπρέπεια τη ζωή τους».

Ο κ. Ανδρουλάκης επανέλαβε τη θέση του ΠΑΣΟΚ «να καταργηθεί η Golden Visa -και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το πετύχουμε-, που δίνει τη δυνατότητα σε πλούσιους κατοίκους τρίτων χωρών να αγοράζουν τα σπίτια του ελληνικού λαού».

Δείτε επίσης: Απόστολος Μαγγηριάδης: «Ο Νίκος Ανδρουλάκης με έσωσε από την επίθεση του μακελάρη στο Στρασβούργο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Loading