Ανδρουλάκης: «Οι κυβερνητικές παλινωδίες είναι καταστροφικές»

Για την διαχείριση της πανδημίας μίλησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος κατέκρινε την κυβέρνηση για τα μέτρα που λαμβάνει.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης: «τον τελευταίο μήνα οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις λαμβάνουν αποτελεσματικά μέτρα για τον περιορισμό της μετάλλαξης Όμικρον, για να αποφύγουν το κλείσιμο της οικονομίας, προσαρμοζόμενες στις εξελίξεις.

propoli

Στον αντίποδα, για την ελληνική κυβέρνηση, οι αποφάσεις και ο χρόνος που τις λαμβάνει, καθορίζονται από το πολιτικό κόστος και τις εντυπώσεις».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ επεσήμανε: «εξαγγέλλονται μέτρα πριν τις γιορτές, τα οποία όμως ανακαλούνται με απόφαση του ίδιου του πρωθυπουργού, στην συνέχεια ανακοινώνονται νέα με την εφαρμογή τους να μετατίθεται κατά μία εβδομάδα και μόλις μία ημέρα μετά, προαναγγέλλεται η πιθανή επίσπευσή τους».

Επίσης κλείνοντας τόνισε ότι: «οι παλινωδίες αυτές είναι καταστροφικές για την εθνική προσπάθεια», και υπογράμμισε πως «η μη έγκαιρη αναχαίτιση του νέου κύματος της πανδημίας θα οδηγήσει σε χιλιάδες νέα κρούσματα, εντείνοντας την πίεση το Εθνικό Σύστημα Υγείας, που δεν έχει ενισχυθεί αναλόγως αλλά και στο εκ των πραγμάτων πάγωμα της οικονομίας».

Δείτε επίσης: Οικονόμου: Πιθανή η νωρίτερη εφαρμογή των μέτρων

Loading