(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

Ανδρουλάκης: «Πρέπει να αποδεικνύουμε καθημερινά ότι είμαστε το πιο χρήσιμο κόμμα για την πατρίδα»

Στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ απευθύνθηκε σήμερα ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ συνεδρίασε σήμερα το πρωί υπό τον πρόεδρο του κόμματος, Νίκο Ανδρουλάκη. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, στην ομιλία του αναφέρθηκε σε μια σειρά θεμάτων όπως την ακρίβεια, το δυστύχημα των Τεμπών και την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής αλλά και την άνοδο του κόμματος στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις.

propoli

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στα στελέχη του κόμματος, υπογράμμισε ότι έχουν χρέος «τον νέο κύκλο, που ανοίγει για την παράταξή μας, να τον υπηρετήσουμε με υψηλό δείκτη αξιοπιστίας και συνέπειας. Οι αξίες, οι ιδέες και οι θέσεις μας θα υπηρετούν την προσπάθεια μας να υπάρξει μία ισχυρή δύναμη απέναντι στη Νέα Δημοκρατία που θα απελευθερώσει κοινωνικές δυνάμεις, οι οποίες θα συσπειρωθούν γύρω από την προσπάθειά μας να υπάρχει ισχυρή κυβερνητική εναλλακτική στη χώρα». «Πρέπει να αποδεικνύουμε καθημερινά ότι είμαστε το πιο χρήσιμο κόμμα για την πατρίδα. Δεν δίνουμε μάχη εξουσίας, αλλά πολιτική μάχη», σημείωσε.

«Γιατί η Νέα Δημοκρατία δεν θέλει να γίνει η προανακριτική επιτροπή για το έγκλημα στα Τέμπη; Κερδίζουν χρόνο», εκτίμησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Μιλώντας για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, μετά την πρόταση του ΚΚΕ, ο κ. Ανδρουλάκης είπε ότι «εκμεταλλεύτηκαν την αντιευρωπαϊκή ιδεοληψία του ΚΚΕ να ξεκινήσει η έρευνα της εξεταστικής επιτροπής από το 1997 οπότε και ξεκίνησε η ενσωμάτωση κοινοτικών οδηγιών για τους σιδηροδρόμους. Και ρωτώ: Δεν είναι επίδικο να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες όσων εντοπίζονται στη δικογραφία του Ευρωπαίου Εισαγγελέα για τη μη υλοποίηση της τηλεδιοίκησης, δηλαδή των κανόνων ασφαλείας που χρηματοδοτήθηκαν με κοινοτικούς πόρους ύψους 53 εκατομμυρίων ευρώ; Μιλάμε για μια κουλτούρα διακυβέρνησης, που υπονομεύει ευθέως την ανεξαρτησία των θεσμών στον βωμό του κέρδους και της συγκάλυψης των σκανδάλων, όπως έκαναν και με τις υποκλοπές».

Αύριο, Κυριακή, αναμένεται να συνεδριάσει και η Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ και να απευθύνει ομιλία ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Δείτε επίσης: Κασσελάκης: «ΕΥΠοκλοπές – Η μαύρη κωμωδία που έγινε διεθνής ντροπή»

Loading