Αντ. Σαουλίδης: «Οι επόμενοι μήνες είναι καθοριστικοί για το μέλλον της πατρίδας μας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην κοπή της πίτας της τοπικής οργάνωσης Τούμπας – Τριανδρίας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ παρευρέθηκε σήμερα το πρωί ο Αντώνης Σαουλίδης, δικηγόρος και υποψήφιος βουλευτής της Α’ Θεσσαλονίκης όπου μιλώντας στο politic.gr αναφέρθηκε στις επερχόμενες εκλογές.

Σήμερα, μάλιστα, ανακοινώνονται επισήμως τα ονόματα των υποψηφίων που θα διεκδικήσουν τη στήριξη του εκλογικού σώματος για την είσοδό τους στη Βουλή.

«Επίσημα από σήμερα ξεκινάει η προσπάθεια για να απευθυνθούμε στην ελληνική κοινωνία μέσα από την ανακοίνωση των πολλών υποψηφιοτήτων, των συμπολιτών μας οι οποίοι, μαζί με τον πρόεδρο του κόμματος, μαζί με μένα που είναι επίσης υποψήφιος αλλά και όλα τα όργανα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θα κάνουν την προσπάθειά τους ούτως ώστε να δώσουν στον ελληνικό λαό μία λύση προοδευτικής διακυβέρνησης της χώρας. Οι επόμενοι μήνες είναι καθοριστικοί για το μέλλον της πατρίδας μας, είναι καθοριστικοί για το μέλλον της ελληνικής κοινωνίας η οποία αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα», ανέφερε αρχικά ο κ. Σαουλίδης.

Μιλώντας για το διπλό εκλογικό μέτωπο που έχει να αντιμετωπίσει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ο κ. Σαουλίδης δήλωσε πως «από την μία πλευρά υπάρχει η ελληνική Κυβέρνηση της ΝΔ η οποία φαίνεται ξεκάθαρα ότι αδιαφορεί και δίνει προτεραιότητα στο να αυξηθεί ο πλούτος των ανθρώπων, οι οποίοι ήδη κατέχουν αρκετό, ενώ στον αντίποδα βλέπουμε μία Αξιωματική Αντιπολίτευση την οποία δεν την απασχολεί πως θα παρουσιάσει συγκεκριμένες προτάσεις για την επίλυση των προβλημάτων».

«Εμείς αυτό ακριβώς το κενό καλούμαστε να καλύψουμε. Είμαι βέβαιος ότι με τους άξιους συνυποψήφιούς μου θα καταφέρουμε να κάνουμε ξεκάθαρο το μήνυμα του ΠΑΣΟΚ και του προέδρου, το οποίο είναι δημοκρατική ανατροπή και πολιτική ανανέωση μέσα από σοβαρότητα, αξιοπιστία και μέσα από συγκεκριμένες υλοποιήσιμες πολιτικές προτάσεις οι οποίες μπορούν να δώσουν όραμα και λύσεις στα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας» τόνισε κλείνοντας ο υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης.

Δείτε επίσης: Σε προεκλογικά εορταστικό κλίμα η κοπή της πίτας από τη Δημ.Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Τούμπας – Τριανδρίας (ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)

Loading

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com